İyide duymadınızmı? Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş.. nin yeni sahipleri ihale bedeli ve sonrası toplamda 400 milyon tl zarar etmişler, Üstelik daha ihale için onca yılları varken zararıda cebe koyup güneydoğu elektrik dağıtım işinden çekilme kararı almışlar ve herhangi bir ücrette talep etmeden ihale ile aldıkları güneydoğu elektrik dağıtım işini devlete bedelsiz vermek istediler. Devlette şimdi güney doğudaki belediyelerden bişiler koparıp peşinede batıdaki bizlere birer fatura geçirip orada zarar eden firmanın zararını kapamaya uğraşıyorlar.

Akıllı davranın endexlerinize bakın ortalama kw fiyatının 0.33 kuruş civarı olması lazım önceki gelen faturanızdaki ilk endeks ve son endekse bakın kw bulup gelen faturay bölün. Bölgenizdeki kw fiyatını öğrenin Daha sonra son gelen faturanızdaki ilk endekse bakın önceki faturanızın son endeksi ile aynı mı? eğer aynıysa ilk ve son endeksi çıkarın ve gelen faturaya bölün kw fiyatı ilk faturadan farklı olursa zaten gidersiniz bölgenizdeki elektrik dağıtım şirketine düzeltilmesini istersiniz.

Bunun dışında herşey normal kw fiyatı da normalse sayaçlarınızı inceletin.

Zarar haberi için bakınız..

http://www.enerjimagazin.com/haber-2...-Pes-Etti.html