Euro için ayın 28'ini bekleyin, 28'inden sonra hareket edin.
düşerse min 2.500 seviyelerne düşer gibi geliyor ama sonra tekrar tavan yapacaktır.
suanda euro bazında zarardayım
euroya yatırım yapmak tehlikeli , kimse net tahmin vermiyor ben bile konu euro oldugunda yatırımcılara bu konuda bilgi veremiyorum.
Bildiğim kadarı ile euro nun daha dadüşebileceği yönde !
euro düşüp yükselip bundan para kazanmak helal paramı acaba ?
Bu euro daha da düşecek.
Özellikle Yunanistanda seçimleri sol kazandı daha da inecek aşağı
5 10 bin yatırmak mantıklı mı
Babamda 2,710 dan euro aldı, her gün saydırıyor euroya.
Babam aldıktan sonra diğer gün 100 kuruş düştü.
Eğer bu düşüşü Yunanistan seçimlerine bağlıyorsanız asla yatırım yapmanızı önermem, zira şans oyunundan farkı kalmaz yatırımınızın. Piyasaların temellerini dahi bilmeden bu tür yatırımlar kesinlikle şans oyunudur.
Euro'nun düşme nedeni Yunanistan'a bağlı seçimler değil..
Avrupa merkez bankasının her ay 60 milyar euroluk para kaynağının piyasalara aktaralıcağını söylemesiyle başladı.
Euro için yatırım zamanı sayılabilir, dahada düşebilir benim düşüncem bu yönde.
6 tane Cumhuriyet 2 tane çeyrek vardı hepsini bozdurup Euroya bastım . Bozdururken su farkı gördüm borsayi doviz . com dan takip ediyorum. İstanbul daki altın fiyatlarıyla Samsun daki altın fiyatlarında uçurum var kuyumcudan alış istanbula gore pahali kuyumcuya satış İstanbul gore ucuz yani vurguncu bu kuyumcular.