1 Core Cpu 1 GB RAM 70 GB DİSK Limitlendirilmemiş TRAFİK VDS Kontrol Paneli ( Reboot - Power On - Power Off -Reset ) Linux / Centos İşletim Sistemi veya Windows 2008 Hosting Amaçlı Kullanım ( Bünyemizde Oyun,Up-Down gibi sunucular yer almamaktadır ) RDNS Kaydı İmkanı ! 1 Adet İp (Artırılabilir)
2 Core Cpu 2 GB RAM 100 GB DİSK Limitlendirilmemiş TRAFİK VDS Kontrol Paneli ( Reboot - Power On - Power Off -Reset ) Linux / Centos İşletim Sistemi veya Windows 2008 Hosting Amaçlı Kullanım ( Bünyemizde Oyun,Up-Down gibi sunucular yer almamaktadır ) RDNS Kaydı İmkanı ! 1 Adet İp (Artırılabilir)
2 Core Cpu 4 GB RAM 120 GB DİSK Limitlendirilmemiş TRAFİK VDS Kontrol Paneli ( Reboot - Power On - Power Off -Reset ) Linux / Centos İşletim Sistemi veya Windows 2008 Hosting Amaçlı Kullanım ( Bünyemizde Oyun,Up-Down gibi sunucular yer almamaktadır ) RDNS Kaydı İmkanı 1 Adet İp (Artırılabilir)
4 Core Cpu 8 GB RAM 150 GB DİSK Limitlendirilmemiş TRAFİK VDS Kontrol Paneli ( Reboot - Power On - Power Off -Reset ) Linux / Centos İşletim Sistemi veya Windows 2008 Hosting Amaçlı Kullanım ( Bünyemizde Oyun,Up-Down gibi sunucular yer almamaktadır ) RDNS Kaydı İmkanı ! 1 Adet İp (Artırılabilir)