Konuyu Lütfen Sonuna Kadar Okuyunuz.
Site adresi: PM ile gönderilecek (1 Ana site, 2 Yan site mevcuttur)
Site için istenen fiyat: 3500TL
-----> 2500 TL
Sitenin aylık getirisi: 1000-2000 TL
Sitenin açılış tarihi: 3 Mart 2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kameralı Sohbet Sitesi
Günlük hit sayısı: 150+ (Sitenin log datasına göre)
Ziyaretçi kaynağı: Direkt - Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 / PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Herşey Dahil.
Hosting dahil midir: 1-2 Haftası kaldı. Dedicated sunucuda aylık 175 TL.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Geliştirilmiş v5 Showencam ömür boyu lisanslı.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Merhaba arkadaşlar, kısa süre önce bu forum üzerinden aldığım kameralı sohbet sitemi satılığa çıkartmış bulunmaktayım.
Satış Nedeni: Yine bu forum üzerinden aldığım başka gelirli siteye daha fazla ağırlık vermemden dolayı ve nişanlıyım, ailem bu sektöre biraz tepki gösterdi. Aldığım diğer gelirli site için dilerseniz itrader kayıtlarından bakabilirsiniz.
Site uzun süredir açık benden önceki sahibi bayağı ekmeğini yemiş. Site ismiyle bilinen kendi müşterileri olan ve modelleri hazır olan bir sisteme sahiptir.
Panelde kayıtlı şuan itibariyle "
35057" kullanıcısı bulunmaktadır.
Kayıtlı model sayısı ise 70 in üzerinde fakat 10-15 tanesi aktif olarak siteye giriş çıkış yapmaktadırlar.
Bu sektördede diğer sektörler gibi asıl para ay başlarında maaşlar yatınca başlamaktadır. Toplu süre alımları ilk haftalarda oluyor.
Sistemi biraz bilen araştıran varsa aylık 70-80 bin TL kazanan kişilerin olduğunuda bilirler bu sektörde.
Sitenin yönetimi, reklam yönetimi vb. gibi konularda alan arkadaşa desteğim kesilmeyecektir. Ayrıca siteyi alan kişiye modellerin ekli olduğu skype hesabıda devredilecektir.
Sanal pos ödemeleri ve mobil ödemeler anlaşmalı olduğumuz bir firma ile sağlanmaktadır.
Sanal pos kesintisi %15, mobil ödeme kesintisi %30-35 olması gerekiyordu.
Ek olarak;
-Sitenin popüler olduğu zamanlarda 1500 TL değerinde iç dış seo yapılmış.
-Ana sayfası özel photoshop çizimi ile yaptırılmış.
-Script üzerinde ekstra modüller eklenmiş ve güvenlik önlemleri yapılmıştur.
Ve son olarak Türkiye'de başka hiçbir sitede bulamayacağınız kullanıcıların ve modellerin browser kullanmadan giriş yapabileceği MASAÜSTÜ PROGRAMI mevcuttur.
Arkadaşlar zaten sadece script neredeyse bu fiyata. Üstüne hazır zamanında ün yapmış, modelleri hazır kazancı olan üstüne özel programı olan siteyi böyle bir fiyata alacaksınız.
Birde açık sözlü olmak gerekirse bu siteyi aldıktan 5 gün sonra diğer kazançlı siteyi aldım, bu 5 günlük arada sanal pos entegrasyonu site taşıması öğrenme alışma aşaması derken 100 TL üzerinde kazanç elde ettim. Diğer siteyle ilgilenmeye başladıktan sonra bu siteye biraz soğudum diyebilirim bu yüzden canlı destekte vs. duramadım ayrıca ilgi gösteremedim. Alacak kişininde kesinlikle modellerle, üyelerle vs. ilgili olması gerekiyor.
Öneri: Bu işin piyasası gece saatlerinde dönmektedir. Ben kendi işim dolayısıyla akşam erken yattığımdan dolayı gece 11 den sonraki canlı destek taleplerine cevap verememekteyim. Başında duran kişi sitenin parasını 1 ayda bile çıkartabilir buna eminim.
Aklıma gelenler bu kadar. Sormak istediğiniz farklı bir şey varsa pm yoluyla iletişime geçin. Aşağıda kazanç görsellerini ve cevap veremediğim canlı destek mesaj kayıtlarını yayınlıyorum.
Aşağıdaki kazanç raporu benden önceki sahibinin verileridir.
CEVAPSIZ KALAN CANLI DESTEK LOGLARI:
Müşterinin yazdığı saate ve benim dönüş yaptığım saatlere bakabilirsiniz dağlar kadar fark var hep
Keyfi pm atan kişilere cevap atmama hakkımı saklı tutarım.