Arkadaşlar bu adam Nevzat Bilgili adında degil bu adamın adı "Ozan Berk Ersan" geçtigimiz İzmir hosting festivalinde aynı hotelde kaldık ve kimligini gördüm sonra anlattı olan biteni tabi yalan olarak istanbula dönüncede araştırdım haltları çıktı şimdide bu. Birçok kişiyede bu olaydan sonra anlattım gerekli yasal işlemleri başlatın böyle çocuklar piyasadan silinsin dolandırıcılıgın affı yoktur. Ben bu arkadaşla nalet olsun ki Web Hosting Days (WHD) de yanıma geldi tanışmak için bende ona yardımcı olup sektörden arkadaşlar ile tanıştırdım istanbula dönüncede heryerden engelledim yakamdan düştü şükürler olsun çoluk çocuk demek istemiyorum da bu *********** kişi ile ugraşamam günlerce rahatsız etti durmasaydı hakkında gerekli işlemleri de başlatıcaktım numarasını silmeseydim sizlerle de paylaşırdım ismi yeterli googleye bile yazsanız ne oldugu resimlerine kadar çıkıyor herhangi birşeyde yazabilirsiniz bildigimi anlatıcagım sadece 2 defa görüşmeme ragmen neyin ne oldugunu anladım.
Ozan berk ersan ise elimde kimlik resmi olacatı. Eski dolandırıcılık konusundan almıştım bir bakayım isterseniz?