univerakadem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar satış günceldir ! Anlaşılmadı. Çünkü arkadaş edevlet kayıt belgesi olan telefona sattığımıza dair yazı alıp ileride çıkacak sorunlara dair yazı istiyor. Birincisi edevlet kaydı varsa çalıntı olmaz imeiden sorgularsın. İkincisi kimse ileride çıkacak sorunların sorumluluğunu almaz böyle bir mantık olabilir mi? Telefonu al eline, kontrol et o an. Bir sorunu felan yok, başka işler peşine düşmeyelim. Satış günceldir, acelem yok doğru düzgün müşteri gelir alır.
Dostum Ben sana ileride doğabilecek bir sıkıntıdan dolayı o kağıdı alıyım demedim çalıntı ve hırsızlıklara karşı kendimi garanti altına almak istedim bu benim en doğal hakkım senin ürünün kıymetliyse benim keş param daha kıymetlidir bunu bilesin. ve doğru düzgün müşteri alır demişsin ben sana cumartes günü pazar içi buluşup ürünü alıyım demedimmi daha ne doğru dürüstü arıyorsunki sana gelip 900 tl veriyimmi dedimde doğru dürüst müşteri arıyorsun indirim yaparmısın dedim sende yok dedin bende ozaman yarin buluşup aramızda alış satış kağıdı imzalarız sen sağ ben selamet dedim bundan iyisi şamda kayısı derler bizim buralarda...