Usta, yazdıkların büyük oranda doğru olsa da eksik.
Halkı bilinçlendirerek bu olayları ancak ve ancak devlet düzeltebilir veya azaltabilir. TV veya başka yerlerde kamu spotu yayımlayarak alıcıyı bilinçlendirebilir. Yeter ki istensin.
İlk mesajdaki olayın sahtekârlık olduğu apaçık belli zaten. Vurguladığım kısımlar genel ve sürekli olan şeyler. Ayıplı müşteri veritabanı pek tabii oluşturulabilir. Er ya da geç böyle bir şey bekliyorum. Çünkü çok ayıplı satıcı vasa, çok ta ayıplı alıcı var.
10 senedir aktif olarak E-ticaret yapıyorum.
Şu anda asıl gerekli olan ayıplı müşteri veritabanı değil ayıplı satıcı veritabanıdır.
Türlü sahtekarlık ve hile ile mal satmaya çalışan, ürünleri yalan sahte bilgiler ile pazarlamaya kalkan, ilk mesajdaki tavırla insanlara tehdit mesajları atan satıcılar temizlenmelidir.
Bu işin etik yanı müşterinin istediği gibi keyfi olarak ürünü bir kaç gün içinde iade edebileceğine güvenmesidir.
Eğer bir e-ticaret sitesinin iade oranı karşılayamayacağı, zarar verecek düzeylerdeyse o firma ya yanlış mal satıyordur ya da yanlış kitleye pazarlıyordur.
180 liralık saati 25 lira diye satmaya çalışan adamlar zaten yasal dolandırıcıdır.
Bahsettiğiniz ayıplı müşteri veritabanı pratikte de mümkün olmayan bir konudur.
Teknik detay verip eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyeyim. Ama sen zaten elektronik imza kullanmıyorsan gelen siparişin kimin adına verildiğini kesin olarak kontrol edemiyorsun. Ayrıca ayıplı müşteri veritabanına veriler hangi şartla girecek? Bir insanı karalisteye alma yetkisini kim üstlenecek.
Bütün dünyada sanal mağazacılıkta iade, kayıp kaçak oranı toplam maliyet içinde sektörel olarak hesaplanarak maliyete eklenir. Eğer kayıp kaçak iade oranınızı yönetemiyorsanız sanal mağaza yönetemiyorsunuz demektir.
Zaman zaman ben de kızıyorum pek çok müşteriye. Keyfi olarak iade hakkı suistimal edilebiliyor. Ya da kişisel bazı ürünleri de tantana çekmemek için iade kabul ediyoruz. Ama tüm bu tüketici haklarının nedeni ilk mesajda belirtilen çürük satıcı tiplemesidir. Bir malı olduğu gibi değil yalanla dolanla abartarak yanlış sahte bilgiler, delilsiz ispatsız iddialarla satıp, sonra ben geri almam salaklık etmeseydin politikası yürüten sahtekar satıcılar yüzünden devlet tüketiciyi satıcıya karşı koruyacak geniş haklar veriyor. Bu hakları suistimal edenler yüzünden sanal mağazalar da zarar görüyor. Ama sanal mağazaların basit sipariş suistimalleri nedeniyle zararları, kandırılıp dolandırılan tüketicilerin zararları yanında kayda bile girmez.
Malum bizim millet cehaletin doruklarında olduğu için kolay inanan, kolay dolandırılan bir yapısı var.