Paypal ödememleri zaten biraz geç oluyor niye endişelendinizki anlamadım, birde şöyle bir durum var, cuma günü ödemem geçti hesabıma kesinti filan yoktu. 50 euro olarak geçti.
bir tek değişiklik görüyorum 50 euro çekimi 100 euroya çıkarmışlar paypal a başka bir şey yok gibi değişen.
şirket politika değişikliği yapabilir hemen heyecan yapmayın benimde zararım yok şuan için kardayım ama yani kapanacak gibi senaryolara gerek yokki. Kimse bu tür işlere tüm parasını yatırmamalı, kenarda parası olan veya risk edecek parası olan yatırmalı. O yüzdende heyecana gerek yok

daha kapanmazlar benim düşünceme göre
Konumuz oldu referans konusu. Önüne gelen ref verir oldu. Biz reflerimizi kaldırdık millet artık yatırım yapmasın diye. Adamlar %20 ödemelerde kesinti yapıyor. + Doge fiyatı btcye göre düşmesine rağmen gönderilecek dogeleri azalttılar. E millet nasıl güvenip tekrar yatırım yapsın bu sisteme. Geçenlerde 1500 çekim yaptım hala içeride 800 duruyor. Ayrıca tahsil edeceğim 1100 da cabası. Bekliyoruz bakalım hayırlısı ile şu işten bir sıyrılabilirsek memnun olacağım.