Uzun süre TTNET kullandım, herşeyden sıkılınca birgün arkadaşın gaz vermesiyle beraber Superonline'a geçiş yaptım. ABARTISIZ OLARAK SÖYLÜYORUM işlemler şöyle,
Başvurudan sonra kurulum 1 ay sonra gerçekleşti.
İlk ay 25mbps interneti 6 mbps kullandım.
İkinci ay internetim kesildi ve 1 ay boyunca hiç internete erişemedim.
Bu sırada yaklaşık 30+ kez telefonla kendilerini aradım ve bir papağadan farksız şekilde cevap verdiler kesinlikle yardım etmediler.
En son elektirikçi çağırıp kendim yaptırdım. Şu an 25 mbps parası ödüyorum ve 6 mbps kullanıyorum. Sözleşmem oldugu için bir nevi zorla ödetiyorlar bana.
Sürem biter bitmez ttnet'e döneceğim. İnternet kesilse de yavaşlasa da aradıgında rahat rahat küfredebiliyorsun, küfredince karşılık alıyorsun. Süperonline'da bunlar kesinlikle yok. Küfrü dinleyip eyvallah diyorlar kapatıyorlar.
Diğer arkadaşların fikirlerini bilemem ama KESİNLİKLE BİR HATA YAPIP SÜPERONLİNE'A GEÇMENİ ÖNERMİYORUM
İnsan meraklı bir canlı, illa geçecem dersen de kesinlikle sözleşme imzalama...
Hocam superonline iyidir ben ttnet kullanıyordum sonra telefon ve ttneti iptal ettirdim 1 kaç ay sonra superonline yalın internet kullanmaya başladım her hangi bir kablo değişimi falan yok telekom un kablosunu bağladım modeme 8 mbit kadar olan yalın internete aylık 60 tl ödüyorum hızım en az 5 mbit düşüyor güncel kullandığım download hızı 5 ile 7 mbit arası oluyordu.
şimdi başka binaya taşındım ve telekom hat çekmiş binaya ancak ankastre(telekom kutusu) bağlamamışlar şuanlık internetsiz kaldım
kısacası bana göre superonline ttnet den iyidir ama şehirde superonline destek veremiyor mesela şuan ttnet kullansaydım kesinlikle binaya ankastre kutusunu bağlatırdım ama superonline kullandığım için söz sahibi olamıyorum telekoma gittiğimde
Herkes çok farklı konuşuyor hocam çok memnun kalanda var küfür edende çevreme de sorduğumda bu kadar birbirine zıt cevaplar aldım. Sanırım bu il/ilçe altyapısı ile de ilgili..
Bakalım şansımızı deneyeceğiz.