Aynı sorunu bende yaşadım bu ilk önce referrar hit olarak geliyordu 6-7 siteleri vardı hta kodlarından hta düzenlemeye korkar oldum her zırnıkta hata veriyor diye, çözüm olmadı tabiki..

daha sonra referrar hit gönderenlerin hepsini doğrulama sayfasına alarak siteye giriş yaptırmayı denedim, nafile oda olmadı sayaç hala sayıyordu

en son php koduyla ref buysa google'a gönder dedim biraz fayda etti sonra gene gelmeye başldı gene nafile

en son siteye girenlerin iplerini almaya başladım dedim makinadan banlıyayım bölgesel olarakta giremesin namusssuzlar ne giren var ne çıkan userlar haricinde analytics maşallah saymaya devam ediyor.. gene çözüm olmadı

ee dedim artık eşşek terli 3 oldu bu adam analytics id sini kendi sitesinden açarak iframe mi gönderiyor başka sitesine mi ekletip trafik sağlatıyor ne yapıyorsa sizin analytics kodunuzu okutuyor arkadaşım üzülerek geçtim yandex'in sayaç servisine şuan ne gelen var ne giden zaten gelmiyormuş adamlar analytics'e savaş açmış kodunu değiştir birde öyle test et böyle şeylerin hiçbiri yok

bahsettiğin search olayınıda yaşadım ayrıca sitelerimi taşıdım şuan sorun yok..