Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
1-2 ile 5-6 nın fikrini beğendim, amaç hediyelik baskıyı anlatabilmek ise, 5-6 daki çanta modeli üzerine yapılacak "hediyelik baskı" kelime gurubunu kullanabilirsiniz.
5-6 daki ortadaki boşluk sanıyorum kurdelanın saran kısmı, fakat boşluk gibi görünüyor o yüzden üstteki kurdela biraz makasa ortadaki boşluk da fermuara benziyor.
3-4 hediye kısmını anlatmakla birlikte baskı kısmını anlatmıyor, ama temiz olması açısından daha iyi.
1-2 deki arka tarama gereksiz, ayrıca tüm logolarda kontrast sorunu var. renkleri daha kontrast kullanmalısınız, sarı üstüne yeşil pek olmamış.
hepsine bir kulp buldun diyebilirsiniz, haklısınız, fakat şu var ki sanıyorum aklınıza gelenlerden bir kolaj oluşturmuşsunuz, daha profesyonel bir logo için ben naçizane tavsiyelerimi söyledim.
son olarak çanta üzerine kelimenizi temiz bir şekilde kullanabilirsiniz bence. hatta logoda basitlik arayanlardanımdır, o yüzden bir kupa şekli üzerine "i love hediyelik baskı" gibi bir kelime kullanabilirsiniz. hatta bir diğer fikir olarak, 4 sembol kullanın logo olarak, mesela 2ye 2 tablo gibi düşünün, çanta simgesi ve kupa simgesi, altına anahtarlık simgesi ve kalem simgesi. Yanında hediye baskı kelime gurubu.
bu sizin amacınızı daha çok anlatır kanısındayım, mesela ios'un gamecenter iconu gibi bir logo kullanabilirsiniz.
dediğim gibi affınıza sığınarak, sizi yermek için değil, daha profesyonel bir görüş istediğinizi düşünerek fikirlerimi yazdım.