yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz bunu ne için kullanıyorsunuz Bence bu yöntem bir şirket için en son çaresiz kalınırsa kullanılacak bi yöntem gibi geliyor. Uzak bir noktada load balance tarzı bi işlem bu sanırım.

Şirkette vdsl kullanıyorum 2/100 Mbit bu hattan 2 adet var firewall'de sonlandırıyorum download kısmında zaten sorun yok fazlasıyla yetiyor fakat Upload kısmı benim için yetersiz kalıyor mikrotik vb cihazlarla bu iş lokalde çözülecek olsa hiç durmam alırım

Load balancer değil bir den cok noktadan ip anonsu yapıyoruz bazı şebeke peering ve dönüşleri değiştiriyoruz ama çıkışları tek noktadan alıyoruz.

Örnek atak alan bir class anında TT ddos'a anonsu dönüyor ama cevaplar istanbula kadar gidip cıkmıyor ya da yurt dışından büyük atak gelirken tüm classların bir anda voxility , cogent gibi geliş rotaları değişiyor ama izmirdeki bir kişi spoof cevaplarla bu rotalardan geri dönmeden cevabını alıyor bu caresizlik değil cok ust duzey cozumler

konsepti biraz daraltıp arkadaş adına örnekledim durumu sorunsuz bir şekilde spoofing ile konuyu cozebilir zaten arada firewall bile olsa netscaler gibi syn check yaptığında ana makineye gelen rotadan talep onayı aldığı için sıkıntı yaratmıyor