Bi tane olmuyor işte her adsl için farklı ip olur dışardan gelen kullanıcılar hangi ip adresine gidecekler sorun burda? sen olayı tam bilmediğin için yorumlamışın ama çok yanlış düşünüyosun eğer dediğin gibi bişey olsa şimdiye kadar 10 kez kullanırdım.
Mikrotik vb makinalarda mantık şudur dışarı çıkarken varolan internetleri birleştirir (Not balance vb yöntemler) burada sorun yok zaten 100 mbit download alabilirsin ama dışardan gelirken bu yöntemlerin hiçbirini kullanamazsın yani 10 tane hattın var bu hatların ip adresleri tamamen farklı bi defa dediğin yöntem tamamen güvenlik yapısına aykırı konuyu çok dağıttım özetliyorum sen "a" ip adresine istek yolladın tarayıcından cevap "b" ip adresinden gelirse senin bilgisayarın zaten bu cevabı kabul etmez.
Cagrıların hepsini A ip adreisnden kabul eder
B-C-D-E-F internet erişimleri üzerinden spoof yaparsın biz bunu tunellerde yapıyoruz alıcı spoof da olsa cevabı o ipden beklediği için anonsu japonyaya yapılmış bir ip adresimizin ping cevap süresi 8MS cıkıyor cagrı oradan gidip izmirden geri döndüğü için