hocam 1.si flood yapıyorsunuz. banlanacaksınız.
2.si bana pm de atmışsınız. sizden bazı bilgiler istedim ama konuyu görücne gerek kalmadı.
3.sü o kadar bomba kelimelerde ön sırlarda ama sonuçta 200 hit var günlük
4. sü bu 200 hitte footerdeki çıplak kadın resimlerinden gelmiyordur inşallah..
5.si fiyat hakkında hiç yorum yapmayacağım
Sorularınıza cevaben hocam..
1- Hesabım 3 aylık tatil modundaydı o yüzden hesabım aktif oldukdan sonra güncel oldugunu belirtmek adına 3ncü yorumumu yaptım.
2- Pmde bilgileri gönderdim size. Adsense olarak dünkü sayfa tık oranı 0,95krş Konu içerisine görüntüsünü ekledim.
3- Bomba dediğim kelimede WM aracında sorgulattıgımızda 6ncı sıra gözüküyordu. Malesef baska sorgu aracında 82nci sıra gözükmektedir. o eki kaldırdım. (82nci sıra olmak bile bence büyük başarıdır. Ki bu sıralaması yükselmektedir. Çoğu 6 aylık firma rehberleri bu sıralamaya giremiyordur bile.) Ayrıca Kimseyi kandırma gibi bir lüksüm yok analytics verileri ne diyorsa odur.
4- Footer'daki Resim galerisinin eklenme tarihleri bellidir. Ayrıca Dikkatle incelerseniz Resim görüntülenme sayılarıda bellidir.
5- Sonuçda satış sadece adsense gelirine dayalı olarak iş yapan bir site değil. Bionluk'dan WM Aracı'ndan Facebook'dan üyelik satışları yapmış bir sitedir. Ayrıca Serbest ticaret ben size bunun kadar etmeyecek firma rehberide gösterebilirim 35bin TL istiyorlar.Tek başıma olduğumdan dolayı gelirini yükseltemiyorum. 6 aylık hangi site kendisini amorti edip 300 - 500 arası para kazandırıyor?
Ayrıca:
%95 özgün bir site hiçbir şekilde bot kullanılmamıştır. 100 - 120 firmayı ilk başlarda ben eklemişdim. 850 firma kendiliğinden üye olmuştur siteye.. kendimin eklediği firmalarda özenle titizlikle eklenmiştir. Gelişi güzel değil. Dilerseniz Footer'daki sayaca bakarsınız. 6 Aylık sürede 642bin'e yakın giriş gözüküyor? İnsanları bu şekildede cezbedebilirdik. analytics baz alındığı için neyse o dur.
Ek olarak:
Seo ve web tasarım işleri için gelen telefonlardan hiç bahsetmiyorum.