Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam flash bellek için söyledim onu Yazarken baya sinirliydim acayip yazmışım biraz doğru

2 antivirüs + Malwarebytes temiz diyor bilgisayarım için. Yavaşlama yada saçma sapan birşey görmedim. Sanırım ya bana hiç bulaşmadı yada yüklediğim antivirüsler bana belirtmeden temizledi.

2-3 saattir altını üstüne getirdim sistemin exe. uzantılı yada garip bir içerik görmedim.

Neyse şükür atlattık. Linux olayına gelirsek maalesef arada fm ve cs oynuyorum sanırım bunlar linuxda çalışmaz ?

Tarattım hocam 0 tehdit buldu Sanırım sistem temiz içim rahat edebilir artık

Bir Süre AVG + Malwarebytes ile güvenliği sağlıyacağım..
Hocam linux üzerinde oyun denemelerim ve takibim eskidendi, malesef şuan oyunlar linuxte tam olarak ne durumda bilmiyorum fakat:
-Steam ile linux üzerinden oyun oynanayanlar var bildiğim kadarıyla.
-Wine vs. emülatör programlar ilede windows oyunlarını çalıştıranlarda var.

Aslında komple linuxe geçmenize gerek yok.Format vs. ile uğraşmadan şöyle yapabilirsiniz: Usb belleğe linux iso sunu yazdırırsınız. Daha sonra bankacılık işlemleri yapacağınız yada virüslü olduğundan süphelendiğinizi dosyaları kontrol için kullanabilirsiniz.Usb ye kurduğunuz linux Live yani flash bellek üzerinden çalışmaya müsait olduğu için bilgisayarınıza kurulum yapmadan işlerinizi halleder, windows a geri dönersiniz