Merhaba arkadaşlar, annemin hattı bimcell ucuz olduğundan.
Bilenler bilir 12 liraa her yöne 250 dk var paket bugün paketi yenileyelim dedik.
Geçenlerde mesaj gelmiş paketiniz iptal olmuştur diye önceden paketi kullanıyorduk. Gittim 15 tl attırdım soa eve geldim bi baktım kullanım 10.8 tl falan yazıyo 1.56 tl de telsiz kullanım almışlar paketi alamadım. 10.8 tl nerden kesilio anlamadım müşteri hizmetlerini aradım.
Müşteri hizmetleriyle konuşmamın önemli yer;
Adam:Nasıl yardımcı olabilirim?
Ben: Merhaba, ben bugün hatta 250dk paketi için önceden kullanıyodum iptal olmuş 15tl attım 10.8 tl kesmişler neden kestiler paket te gelmemiş hocam bi bakıverin.
Adam: bi saniye kontrol ediyorum.
Ben: bekliyorum teşekkürler.
Adam: Bilmem kaç bilmem kaç tarihinde asfalt diye oyundan bilmem kaç kod olarak oyun satın alınmış.
Ben: Hocam telefon öyle oyunu nerden bilsin hem asfalt ne ben öyle oyun oynamam giderim geta 5 alırım 200 liralık oyun saçmasapan telefon oyununa para verecek adam mıyım zaten telefon açmıyor oyunu (telefon kötü bu arada asfalt die bi oyunda yüklü değil)
Adam: Sistemde bi sıkıntı yok bilmemne kod olarak görünüyor oyun demo falansa çeker parayı.
Ben: Ne diyonuz hocam siz oyun yok telefonda çalıştırmıyor zaten diyorum.
Adam:cihaz bilgilerinize şuan erişemiyoruz malesef
Ben:ne diyonuz hocam bu ne verin geri paramı ben bişey almadım.
Adam:bişey yapamam bilmemne kod olarak görünüyor.
Ben: Peki hocam sağolun tüketici mahkemesine veririm gerisiyle siz uğraşırsınız.
dedim çat diye yüzüne kapattım sinirden. ne *** bu ttnetin plastoru bitti bimcel avea falan sokmaa başladı 10 10 nereye 1 milyon abonesi olsa 10 liradan 10 milon tl 10 trilyon eder bedava para haram olsun.
Şimdi hareket olarak ne yapmalıım 10tl nin derdinde değğilim ama hakkımı ararım sonuna kadar deli etmesinler adamı.
Tüketici mahkemesine dilekçe falan yazsam 10 yıl beklerim yine alcam o parayı yardımcı olun lütfen teşekkürler.