AzapHG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan 20+ domainim 1&1 üzerinde. Herhangi bir sorun vs. bir şey yaşamadım. Domainleri kayıt arada 1 gün sürebiliyor. Dolandırıcılık şüphesinden dolayı. Neyse hocam size geçmiş olsun. Fakat 1&1 gayet güvenilir ve destek taleplerine çok kısa sürede cevap veren bir firmadır.
Valla hocam ben şahsen bir daha çalışmam bu fırmayla

RadikaL.org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1&1 hesabiniz support tarafin'dan aktive edilmedi ise bekletilmeniz cok normal, Once hesabinizi aktive yapmaniz gerekli daha sonra domainler aninda registara aciliyor.
Kimlik bilgileri vs gonderiyorsunuz
e-posta aktif etme geldi ettim kimlik bilgilerini girdim fakat normalde dakkasında alınan domain boyle 1 gun surunce ınsan olmıycak barı odmeeyı gerı cekıyım nolur nolmaz dıyor. Ayrıca google de 1&1 hakkında yapılan şikayetlere bakarsanız neden tedbir alma ıhtıyacı hıssettıgımı anlarsınız. Ekşi sözlükte mesela 1 tane olumlu yorum yok adamlar hakkında.

Yusufben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen bende domain aldim kimlik istediler ama yollamadim guvenemedim acikcasi domain onlarda kaldi giden 2 dolar oldu
hocam sızın 2 dolarınız gıtmış en azından bellı kı domaın cokta onemlı degılmış sızın ıcın fakat benım ıcın onemlıydı markalaşabılcek bır domaındı oo yuzden gıden para olsun dıyemıyorum.

Hibrahim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Taratıp yollayabilirsiniz. 1and1 güvenilir ama ucuz olduğu için her şey çok yavaş ilerliyor
taratıp yollayabilirsiniz derken hocam?

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyide birader firmanın suçu nedir az daha bekleseydin alan adların paneline düşerdi, ben 1&1 ilede çalıştım sıkıntı görmedim herşey el cırpmayla olmuyor neden bu kadar telaş yaptınki

jenerik guzel bır ısmın .com u bende .net ve orgunu da alacaktım. Sıtenın markalaşması açısından bu domainlerin bende bulunması daha ıyıydı. fakat bu adamlar yuzunden şuan sedo parking de domainleri alamıyorum. Butun domaın fırmalarında anında aktıvasyon edılırken bunda 1 gun beklıyorum hala yapılmıyor. Ayrıca googlede ve ekşi sözlukte fırma hakkında kı yorumlara bakarsanız neden bu şekilde bı tutum sergıledıgımı anlarsınız. benim alacağım domainler güme gitti bu firmanın saçma işleyiş biçimi yüzünden anlatabildim mi? Mevzu telaş değil sinirlenmek.