Yahu artık hesap işletim ücreti almak diye bir şey mi kaldı internet çağında yaşıyoruz ne dengesiz bankalar var anlamak mümkün değil.
Enpara benim gözümde 1 numara daha önde ATM sayısının çokluğu önemli.
Yapıkredinin nuvo hizmeti var enpara ile aynı mantık.
Birde Kuveyt Türk var bunun içinde seninbankan.com.tr 'den hesap açtırabilirsin.
Enpara 'da kendi temsilcileri gelir , ykb ve kuveytTürk'de kuryeciler gelir hesapların açılır kartın teslim edilir.
Enparada finansbank şubelerini kullanamazsın ykb ve kuveyt Türk'de şubelerde hizmetindedir.
Fakat şubeye gidip napacaksın ki ? İhtiyaç kredisi desen enpara ve nuvo veriyor kredileri buradan Kredi kartı dediğinde nuvo 1 adım önde onu da ayağına getiriyorlar.
Kuveyt Türk'ün bu konuda çalışmaları var tamamlandığında ihtiyaç kredisi , kredi kartından ev kredisine kadar internete taşımış olacaklar. Ama bununda şube, ATM sayısı az.
Geniş çaplı düşünüyorsan hepsinden hesap açtırmak mantıklı adsenseden gelen para yatsın dersen aç enpara keyfine bak. Hali hazırda şuan ortak nokta atmlerini de ayda 1 defa ücretsiz kullandırıyorlar o bile yeter
Dipnot: Vadesiz hesaplardan ziyade kredi ve kredi kartları gibi uygulamaları taksitli kullanacaksan faiz / kar payı ayrımı giriyor. Enpara ve nuvo faizli çalışır , kuveyt Türk faizsiz. Bazıları bu ayrıma inanmaz , bazıları umursamaz , bazıları önemser. Karar nihayetinde senin.