Site adresi : Telefon ile verilecektir. (05052797954 - Polat AKIN - AKIN GIDA KİMYA SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ.)
Site için istenen fiyat : 3000 TL( 5000 TL ' den indirilmiştir)
Sitenin aylık getirisi: Sitenin aylık getirisi yaptığınız reklamlar ile orantılı bir şekilde değişir.
Sitenin açılış tarihi: Site 3 Yıl 9 Aylıktır.
Kategori, sitenin içeriği nedir: Ağırlık olarak hediyelik eşya ve haricinde nerdeyse tüm kategorilerde ürünler vardır.
Günlük hit sayısı: Günlük hit sayısı 5 aydır ilgilenmediğim için 40-80 arasındadır. Adsense reklamlar ile 500'ü geçiyor ve bu rakam e-ticaret siteleri için ciddi rakamlardır.
Ziyaretçi kaynağı: %90 Google %10 bilio,cimri,akakçe siteleri
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 Yıl 9 Ay - PR1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Yok
Hosting dahil midir: Hosting dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: İdeasoft ile çalışıyoruz. Dahildir.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Lisans sonlanma değil ama yıllık aidat zamanına 5 gün var. Zaten devir işlemleri yapıldığı zaman kaç gün kaldığının önemi kalmıyor. İdeasoft devir işlemleri sırasında yıllık aidat alarak o günü baz alarak gelecek senelere aidat yansıtıyor. (Yıllık aidat 500$'dır. Bunu düşünerek zaten fiyatı bu kadar indirdim.)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur. Sitenin patenti elimizdedir bunlarla beraber herşey devredilecektir.

n11.com ve gittigidiyor hesaplarımız mevcuttur. n11.com'dan ciddi bir satış yapılmaktadır. Öyleki sadece n11.com hesabı ile parayı kırma fırsatınız bulunmaktadır. Tek yapmanız gereken siparişleri hazırlanma süreleri bitmeden kargoya vermek ve müşterilerin sorularını yanıtlamak. Reklama gerek bile yok n11 napıyor ediyor ürünleri bir şekilde sattırıyor.

Ailecek baba mesleği olan Fıstıkçılık işi yaptığımız için site ile artık ilgilenemiyorum. Üniversite zamanı bir heves ile satın aldığımız siteye çok ama çok emek verdik.

Sitenin tasarımını özel olarak yaptırdık ve bir de maskotumuz var. Maskotun olduğu binlerce sticker ve stokta 500 TL değerinde ürün bulunmaktadır.

Dropshipping mantığı ile çalışarak elimizde çok fazla stok tutmadan çalışıyor ve işimizi güzel yapıyoruz. Anlaşmalı olduğum bütün tedarikçilerimi alan kişiye devredeceğim.

Bu arada araştırırsanız belki daha sonrasında göreceksinizdir. Siteyi geçen sene ölü durumda iken 8.250 TL para vererek aldık.

İdeasoft'un 1.499$ 'lık Entegre paketi bulunmaktadır ve üzerine sayısı belirsiz eklentiler para ile satın alınıp 8.250 TL masrafımız 10.000 TL üzerine çıkmıştır.

Siteyi yaptığım maliyetin yanında bu kadar ucuza vermemin sebebi hem birine güzel bir iş sağlamak istiyorum ihtiyacı olan birine hem de sitenin kapanıp yok olmasını hiç istemiyorum. Kaç senelik emeğim var kıyamıyorum. Ama ilgilenmeye de inanın vakit bulamıyorum çünkü işlerim çok ama çok yoğun ve istediğim paraları şuanda yaptığım işten kazanıyorum.

Lütfen bu işi daha önce yapmış ya da çok istekli yapmak isteyen arkadaşlar yazsınlar. Gereksiz PM'ler atıp beni yormayın.

Wmaracı 22.01.2015 analiz sonuçları

n11.com 2 aylık satış miktarı

n11.com Para Transferi Listesi

Aşağıdaki resimde ise siteden Eylül 2014'te yaptığım satış durmaktadır. Eylül 2014'ü koydum çünkü o zamandan beri ne reklam yapabildim ne ilgilenebildim. Üniversite bitince memlekete döndüm.

Sattığım örnek ürünler ve siteden bir kesit

Dipnot 1 : Bazı arkadaşlar kar marjımı sormuş bu her üründe değişen bir olaydır. Fiyatları ben piyasa fiyatlarına göre kendim koydum. n11.com'da ve sitede fiyatlar farklıdır komisyondan dolayı. Sitede kâr marjım 0-100 TL arası %50 100-500 TL arası %25 gibi değişiyor. Siz istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
Zaten ürünleri xml ile çektiğim için ordan çekerken istediğim oranı yazarak fiyatlarda oynama yapabiliyorum ve tek tıkta stokları güncelliyorum.