Uzun Zaman Sonra İş Alımı Tekrar AKTİF.
Bu konuda yeni biri değilim r10 itraderlerim ve eski konum yaptğım işlerin en büyük referansıdır.

Yaptıklarım;
Wordpress dahil her türlü php scripte bot yazarım.
Wordpress dahil her türlü php scriptte düzenleme ekleme yaparım.
Wordpress dahil her türlü php bota tamir yaparım.
Wordpress dahil her türlü scripte tema giydirme düzenleme yaparım.

Botlarım;
- Responsive Tasarımdır.
- 3 ay garantilidir(patlasa bile karşı site kapanmadığı takdirde onarım gerçekleşir).
- sonsuz desteğe sahiptir(garanti bitse bile işten çekilsem bile gerekli onarım yapılır).
- İster Otomatik İster Manueldir(Anlaşma Sırasında Konuşulur)

Çalışma Prensibim;
-Müşteri ile anlaşır isteklerini eksik olmaması açısından not defterine ftp ve admin bilgileri ile not defteri dosyasına kayıt edip bana gönderir.
-Not defterine uygun işlemlere başlanır
-Yapılan işlem bittiğinde (bot ise kendi sitemde) gösterilir. ödeme beklenir.
-ödeme geldiğinde karşı siteye kurulum sağlanır

İletişim;
Forum Dışı İletişim: destek.muratcanguler.com.tr
Özel Mesaj: Tıklayın
E-Mail: ben@muratcanguler.com.tr
Web: www.muratcanguler.com.tr
Whatssap: 0530 494 33 xx (özel mesaj ile isteyiniz.)

MUTLAKA OKUMANIZ GEREKENLER (Bot için anlaşmış isek kabul etmiş sayılırsınız):
Alıntı
Yazılan Botların Ekleme Süresi veya Verdiği Timeout Hataları Sizin Hostunuzdan Kaynaklanmakdadır. Lütfen Bot Yaptırırken Timeout İle ilgili Bilgi Alınız Aksi Takdirde Olacaklardan Sorumlu Değilim.

İçerik Çekeceğimiz Sitedeki İçerikde(Resimde Videoda vs.) Bulunan Reklamlardan Sorumlu Değilim. LÜTFEN BEN BU BOTU BU ŞEKİLDE KULLANAMAM GİBİ CEVAPLAR VERMEYİN.

Bot temaya özel yazılır scriptle alakası yoktur bu yüzden bir wordpress siteden veri çeken bot başka wordpress siteden çekemez.

Bot sınırsız lisansdır istediğiniz sitenizdeki kullanabilirsiniz.

Ben botu 2 saatde yazıyorum diye iş kolay DEĞİLDİR. benim o işi 2 saatde yapmam 5 senelik emeğimdir.

Hakkımda Ne Dediler;

narsist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş verildi, ödeme yapıldı gece 2 olmasına ragmen uğrastı bitirdi teşekkürler.. ellerine sağlık
Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa helal olsun verdiği gün ve saatte işini bitirdi, teslim etti. Çekinmeden iş verebilirsiniz.
omerkardesler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dizi botu yaptırıldı. Arkadaş kaliteli ve harika iş yapıyor kendisi ayrıca çokta ilgili istediğiniz düzenlemeleri anında yapıyor Teşekkürler hocam
RenkTeknoloji adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa 3 adet bot yaptırıldı ertesi gün teslim etti ve anında destek sağlıyor, teşekkürler
KebraNegast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla sürekli çalışıyoruz , işinin ehlidir , istediğinizi net şekilde anlatmanız yeterlidir. Üstelik çok uygun fiyatlar ile çalışır , php ve diğer kodlamalar için sürekli olarak çalışacağım bir arkadaştır. Teşekkürler emeğin için.
phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot yaptırdım çok memnun oldum. film botu biraz da uğraştırdım

Mert50356 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla bot işi için anlaştık gerek fiyat olsun gerek kalite ve hizmet olsun gerçekten dört dörtlük bir arkadaş. Botu başladıktan 30 dk sonra teslim etti. Tekrardan teşekkür ederim.

reprimond adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot yaptırıldı.
İsteklerimi tam yaptı.Ben memnun kaldım.
Teşekkür ederim.
RadloF adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gereğinden fazla ilgili biri gerçekten memmun kaldım birdaha çalışmak dileği ile teşekürler
raberfan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa iki adet bot yazdırdım çok ilgili başarılı bir arkadaşımız
HBGroup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gündür yoğun çalışıyoruz php de bir çok önemli edit ve 3-4 yeni sayfa yazdırdık çok disiplinli sözünün eri çalışkan bir arkadaş. Çalışmaya devam edeceğiz.

M2P adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar;

@yalnizlarkulubu; ile bir Bot projesi için çalıştık, zorlu görevde tek denemede kusursuz bir Bot çıkarttı. Kendisi ile çalışan arkadaşların da yorumlarına göz gezdirdim, mağdur müşteri bırakmamış sanırsam Ben sabırsız birisiyimdir, şahsen bana bile sabırla cevap verdi ve ihtiyacımı en kısa sürede giderdi..

İşini severek yapıyor, iş ahlakını tamamiyle biliyor. Bot konusunda kusursuz.
worldwide adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot yazdırıldı çok ilgili bir arkadaş tek tek isteklerimi sabırla gerçekleştirdi. Kaliteli işçilik çok beğendim.
Cronix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa çalışma yaptırıldı.Gayet hızlı ve işinin ehli birisi tebrikler.
hayalet01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinin ehli verdiği zamanda işi bitiren ticari ahlakı yüksek olan bi arkadaşımız.

Çalıştığıma ciddi anlamda memnun kaldım.
hayalet01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işinin ehli verdiği zamanda işi bitiren ticari ahlakı yüksek olan bi arkadaşımız.

Çalıştığıma ciddi anlamda memnun kaldım.
omerkardesler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet daha bot yazdırıldı Harikasın Teşekkür ederim.
eray2344 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot yazdırıldı. Teşekkürler.
iTouchShine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Otomatik film botu yaptırdım. Gözünüz kapalı çalışın. Dürüst, hesaplı ve sabırlı bir arkadaş. Çalışıp pişman olmadığım iki üç kişiden biri. Teşekkürler
david67 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bot yazdırıldı.gerçekten ilgili arkadaş.çok teşekkür ederim.
compaq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş işinin ehli, tertemiz halletti teslim etti. Ben ödemeyi yapmadan
Hayırlı işler bol kazançlar...
Serdar79usa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bot yazdırıldı.işinin ehli bir arkadaş gerçekten teşekkür ederim.