Merhabalar, bir konu hakkında danışmak istedim.
320 lira gibi bir alacağım var bir arkadaştan ( iş yapmıştık ) ama arkadaş bu ödemeyi 1 ay oldu bugün yarın bugün yarın diyerek oyalıyor. Sınavlar vs sebebiyle ilgilenemedim.
Ben paranın üstünü çizdim yerin dibine batsın Fakat arkadaşında prestijini çizdim. Reselleri ve müşterilerinin tüm domainleri benim hesabımda. Reseller ödemesini ben yapıyordum o bana gönderiyordu bu güne kadar sorun yoktu fakat sonrasında işten ayrılmam sebebiyle ( tamamen abi kardeş gibi ayrıldık, kavga nizah yok ) bir anda değişti.

Pire için yorgan yakarım derler ya, yaktım. 320 lirayı çizdim fakat bulunduğum bölgede ticari prestiji yüksek işletmelerin ve hatta belediyenin sitesine de suspend attım. Tüm siteleri ben yapmıştım En çok zoruma giden durum ise sanki ben hırsızlık yapacakmışım gibi kendi anahtarımı unuttum diye bendeki anahtarı geldi elden aldı ve yarın paran hesabında dedi.
Dün aradı host ödemesini gönderdim dedi para yok ortada. Bildiğiniz enayi yerine koydu Ben sırf sitelere suspend çekmek için kendi cebimden ödedim ve isterse de alır ALIR Şimdi bu arkadaşımız 1000 liraya site satıyor. Panelde var 10 site. Ne domaini veririm ne yedekleri

Sizce doğru mu yapıyorum ? İnsanlık bende kalmasın artık insan ola ola yolumuzu kaybettik. Cebimde para olmadığı günü bilirim ders notu alamadım dersten kaldım Not mu ? 5 Lira Çok şükür ine çıka ine çıka öğrenciliği atlatıyoruz