Web_Bilgini adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam buradaki yazıyı incelemenizi tavsiye ederim. Tüm hususlar yazıyor.
Teşekkürler hocam yazıdaki bir çok şeyi biliyordum hatta uygulamıştım yalnız bir konuda düşüncedeyim. Webmastertools da coğrafi hedefleme benim diğer sitelerimde de yok ama çeviri çıkmıyor. Şimdi bu siteme coğrafi hedefleme seçeneğini seçmekte şüpheliyim çünkü diğer ülkelerdende giriş var. Hemde diğer sitemde seçmediğim halde çeviri çıkmadığı için yapsam mı yapmasam mı tedirginim. Uygulayanlar varsa yazarsa sevinirim. Yinede çok teşekkür ederim.
NickNoLte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kısa ve öz olarak çeviriye giren siteniz için 100 adet saglam türkçe ziyaretçi defteri backlink çalışması yaptırın 3 5 gün içerisinde sitenizde çeviriden eser kalmaz.
Hocam yazımda da belirttiğim gibi yabancı veya türkçe kaynaklı hiç bir link almadım. O yüzden link yüzünden olacağını düşünmüyorum. Üstelik sitenin sadece ana sayfasında çeviri çıkıyor. Filmlerde v.b sayfalarda çıkmıyor. Hatta ingilizce başlıklı filmlerde bile çeviri çıkmıyor. İşin tuhaf tarafı burası yinede yardımınız için teşekkür ederim öneriler bekleniyor.
MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yabancı backlink sayınız çok oldugu için o öneriyi veriyor. Türkçe içerikli bir kaç siteden backlink alın sorun düzelecektir.
Hocam konuma yazdığım gibi Türkçe veya yabancı hiç bir sitede linkim yok herhangi bir çalışmada yapmadım. Sadece anasayfamda bu çeviri sorunu var. Konularda yok ingilizce başlıklı konularda bile yok. Uzun süredir konularda ilk sayfa ve ikinci sayfaya geliyordum. Fakat sonradan geri düşüyordum belkide sebebi budur yeni farketmiş olabilirim bu çeviri olayını. Tüm öneriler bekleniyor. Konu ile ilgilenen arkadaşlar yazımı dikkatli okursa sevinirim. Tüm öneri yapan arkadaşlara zaman ayırdığı için teşekkür ederim Elleriniz dert görmesin öneriler bekleniyor.