Herkese öncelikle merhaba ,
Youtube adsense işine girmeyi düşünüyorum fakat bir kaç sorum olacaktı .
İlk olarak kanalımın içeriğini şu şekilde planladım ne kadar doğru ne kadar yanlış bu konu hakkında yorumlarsanız sevinirim . Yabancı dizilerin fragmanlarını türkçe altyazı olarak çevirip koymayı veyahut takip ettiğim bir türk dizisinin fragmanını yayınlamayı planlıyorum . Ekstra olarakta bir işletim sisteminin türkçe kaynağı çok az olduğunu fark ettim onun tanıtımı , yardımı vs. konularıyla alakalı videolar çekip youtube koymayı düşünüyorum .
İkinci olarak acaba tık ücreti neye göre değişiyor onu merak ediyorum .
Son olarakta şuan benim adsense hesabım yok veyahut bir youtube hesabımda , onları bu akşam açmayı düşünüyorum . İkisinide yeni mailerden açmayı düşündüm , onları açtıktan sonra direk birbirlerine bağlayabilir miyim ? Video filan eklenmeden bağlanabiliyor mu ?
Birde adsense normal adsense hesabı gibi midir ? Onayı vesayresi yani youtube ona bağlayınca ekstra bir sıkıntı çıkartmıyor değil dimi ?
Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...
1. olarak aynı adsense hesabına yt kanalı açma hocam ilk olarak bunu söyleyelim.
2. olarak fragman olayı riskli ve telifli bir olay bence o kategoriye hiç girme.
3. yt de kesinliklike türkçe birşey yapmanı tavsiye etmiyorum.