pm attım dostum.
Bir arkadaşa attığım pm yide aynen vuraya alöıntı yapayım ki konuda yazamadığım bir kaç cümle ve özellik daha var.
Alıntı
hocam hit 50-100 tekil civarında. Gelir yok denecek kadar az en son baktığımda 1 aylık adsense geliri 10 TL falan olmuştu. Uzun zamandır bakamıyorum zaten siteye. Site 6 yıllıktır ve ilk domaini ben aldım siteyi kurdum uzun yıllarıdr bende ve hiç bir zaman kesinti olmamıştır. Site sürekli full yayındadır. Oturmuş bir sitedir. Site 1-2 yıl sonra yıllanmış şarap gibi değerlenecektir bunu hatırlatayım. Sen neden tutmuyorsun diyecek olursan bıktım hocam artık ben hitlendiremedim. Bir oyun sitesinin 3-5k hiti yakalayabilmesi için gereken çalışmaları yapmadım, yapamadım. Uğraşamadım yani. Çünkü elimde tek 1 site yok en az 10-15 site oluyordu. Bir türlü tek bir siteye odaklanamadım işte. Aklımda fiyat yok ihale başlangıcı konuda
https://www.r10.net/site-satisi/13813...un-sitesi.html gördüğünüz gibi 250 tl den başlamaktadır. Gerçi bu istediğim fiyat devede kulak kalır ama helalinden bu fiyata vereceğim almayı düşünürseniz. Flash oyun sitesinin hitlenmesi için esas yapılması gerekenleride size izah edeceğim uygularsanız hit almaması bence imkansız. Çünkü yıllardır büyük hitli oyun sitesi sahiplerine sordum hepside aynı cevapları verdi. Ama ben uğraşamadım işte benim yaptığım seo çalışmaları, tanıtım yazıları satın aldım, link aldım ama nereye kadar işte süreklilik isteyen bir iş. İşin özünü yapamadım vakit bulamadım.