[gizli]Selam, kısa süre önce niyetine girdiğim flash oyun sektörüne elimdeki işler ve farklı projelerdeki devam eden çalışmalarım sebebiyle bir türlü vakit ayıramadım. Ayrıca bu aralar biraz nakite ihtiyacım var. Bu yüzden elimdeki 2 adet siteyi satmak istiyorum.

Satılacak siteler ile alakalı bilgiler aşağıdadır. Aklınıza takılan konuda PM atabilirsiniz. İyi forumlar

Site 1
Google PageRank : 0
Google Ban Durumu : banlı değil
Google Adsense Ban Durumu : banlı değil
Alexa Dünya Sırası : 10.260.058
DMOZ Kaydı : yok
Alan Adı Yaşı : 1 ay

Site benim reseller hesabımın içerisindedir, isteyeni 5GB alan 10GB aylık Trafik ile idare edebilirim.
Domain İsimtescilde kayıtlıdır.
Sitede basit bir oyun scriptini kullanarak elden geçirim, düzenlediğim bir script kuruludur, site tasarımı hızlı olması açısından çok sade düzenlenmiştir. Admin paneli kullanımı da basittir.

Fiyat: 150TL

Site 2
Google PageRank : 1
Google Indexi : 314
Google Görsel Indexi : 67
Google Ban Durumu : banlı değil
Google Adsense Ban Durumu : banlı değil
Alexa Dünya Sırası : 797.774
Alexa Backlink : 18
Alan Adı Yaşı : 2 ay

Sitenin 2.sahibiyim r10.net üzerinden aldım. Sitede 50TL'lik lisanslı oyun scripti Optimus kullanılmıştır. Logosu yine 30 TL ye yaptırılmıştır. Bu siteyi de dilerseniz 5GB alan 10GB trafik ile idare edebilirim. Domain IHS'de kayıtlıdır.
Fiyat: 100TL

Sitelerin içerikleri kesinlikle özgündür, açıklamalar bot vs ile çekilmemiş ya da spinlenmemiştir.
Site 2'nin admin paneldeki sayacı doğruysa onun hiti 20-40 arasında değişiyor.

Site 1'in hiti de günlük 5,10 civarı
Sitelere hiç bir şekilde tanıtım, link vs yaptırılmadı. İlgilenilecek fırsat bile bulunamadı. Bu yüzden ilgilenilirse kesinlikle iyi iş yapabilecek kaliteli domainler olduğuna inanıyorum.
Fiyatlarda ufak bir indirim söz konusu olabilir.[/gizli]