Konuda isim vermeden hosting eleşririlerinde bulunup bir de hosting önerileri istemiş bulunuyorum.
Bir wordpress üzerine kurulu web sitem var. İlk zamanlar hızlı ve kaliteli bir hostingdeydim ancak zamanla 503 hataları arttı ve hosting sahibi 503 hatalarını düzelttiği halde sunucu yanıt verme süreleri 15 saniyeyi aşmaya başladı (25-30 saniyeyi bulduğu oldu). Daha sonra başka kaliteli hostinge geçtim (şu anda Google adsense'de görsel reklamları var). Onunda sunucu yanıt verme süresi çok yavaştı, yani 4-10 saniye arasıydı. Son olarak deneme amaçlı başka kaliteli bir hostinge geçtim (shiftdelete.net'in barındığı), sorunlarım tamamen bitti. Sunucu yanıt verme süresi aynı site için 0.20-0.80 saniye aralıklarına düştü. Ayrıca wordpress'in tüm işlevleri sorunsuz çalışıyordu. Fiyatlar bütçemi aştığı için bu hostingde duramadım. Bu arada en son deneme amaçlı seçtiğim hosting dışındakiler, akrabamın bayiliğini satın aldığı hostinglerdir. Onun sayesinde ücretsiz deneme fırsatı bulabildim.
Şimdi bu yaşadıklarımı bana yaşatmayacak uygun bir hosting arıyorum.
İstediğim özellikler bunlardır:
- 10 gb disk alanı
- 50 gb trafik
- hızlı sunucu
- wordpress'te eklentiler ve güncellemelerde sorun yaşatmamalı (wordpress.com ile olan bağlantıda sorun çıkmamalı)
- uygun işlemci oranı
- bellek limitleri ve diğer limitler wordpress için yeterli olmalı (memory_limit ve diğerleri)
- Türkiye lokasyon olmalı
- Vergi levhalı olmalı
- Destek taleplerine dönüşlerde hızlı olmalı
- İstediğim özelliklerdeki paket fiyatı yıllık en fazla 60 tl olmalı (daha düşük özellikler daha düşük fiyatlarda olabilir)
Önerilerde bulunurken 5-10 gün için deneme yapacağımı bilmenizi isterim. Memnun kalırsam ödemeyi gerçekleştireceğim. Ayrıca anlaştığım firmayla yıllarca çalışmak istiyorum. Şimdilik 1 sitem var, ancak ilerde açacağım tüm siteler için de aynı firmayı seçmek istiyorum. Hatta çok memnun kalırsam ve bayilik fiyatları da uygunsa bayilik üzerine çalışan akrabamı da müşteriniz yapabilirim.
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar,
Bugün Başlattığımız Kampanya Konu Linkimiz ;
https://www.r10.net/ozel-kampanya-hab...-9-taksit.html
7 Gün Geri İade Garantisi Vermekteyiz.
Aldığınız ürünler faturalandırılarak verilmektedir !
Ödeme Yöntemlerimiz
İşbankası
ING Bank
PTT Bank
Paypal
3D Secure Kredi kartı ile ödeme
Ömür Bilişim Teknolojileri
www.omurtech.com
Yer Sağlayıcıık Faaliyet Belge No: 2339
Vergi Diaresi: Ostim V.D
Vergi Numarası: 9410481305
Telefon: 0850 885 00 03