Öncelikle herkese merhabalar.
Askere gideceğim için kurulu hazır şekilde hizmet veren, 25 aktif yazar kadrosu olan, 50yi geçen yarı aktif yazar kadrosu ile, 1 adet iş alım ve muhasebe kayıdı yapabilen panel; 1 adet yazarların kayıt olduğu, makale konularını aldığı, teslim ettiği, yazarla mesaj işlevi olan, haftalık ödeme raporu gösteren sistemimi satıyorum. Aşağıda daha fazla detay yer almakta.
Sistem Hakkında Bilgiler;
*2 adet script. Bir Panel İş alım ve muhasebe kayıdı yapabilen panel; Diğer panel iseyazarların kayıt olduğu, makale konularını aldığı, teslim ettiği, yazarla mesaj işlevi olan, haftalık ödeme raporu gösteren
*25 adet aktif yazar kadromuz ve 50 yarı aktif yazar bulunmaktadır. Bunun dışında günde yaklaşık minimum 15 yazar başvurusu gelmektedir.
*Çalışmakta olduğum tüm müşterilerim ile birlikte verilecektir.
*Borcu harcı hiçbirşeyi yoktur. Alacağımda yaklaşık 4500 tl kadar. Bunu deviretmicem. Kendim toplucam ve fiyattan satış fiyatından düşücem.
*Tamamen sistemimi devredicem. Aktif müşterilerim var. Onlardan işleri alıyorum. Bunun dışında sistemi alacak kişi r10dan'da makale konuları alabilir.
AYLIK MASRAFI: Sadece yazar ücretleridir. Haftalık olarak ödenmektedir.
AYLIK GELİRİ: R10 gibi bir pazarı kullanmadan minimum 2,500 TL ile 3,000 TL arasında değişiyor.
YAZAR SAYISI: 25 AKTİF, 54 YARI AKTİF
PANEL(SCRİPT): 2 FARKLI PANEL
BUNLARIN DIŞINDA SORMAK İSTEDİKLERİNİZ VARSA PM ATABİLİRSİNİZ.
LÜTFEN CİDDİ ALICILAR PM GÖNDERSİN.
Site adresi pmde verilcek
Site için istenen fiyat

mde detaylı bilgi verilecek
Sitenin aylık getirisi: minimum 2,500-3000 arası
Sitenin açılış tarihi: sistem 3 yıldır aktif
Kategori, sitenin içeriği nedir: makale sistemi
Günlük hit sayısı:
Ziyaretçi kaynağı:
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tümüyle satılık
Hosting dahil midir: hayır