dadac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
s7e7v7e7n7 hocam güzel paylaşımlarınız var takipteyim..
Teşekkürler dostum. Bildiklerimi aktarıyorum sadece

the_white adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingilizce sitenin sorunları:

- orjinal içerik oluşturmak (ingilizce sitelerin filtrelere takılması daha kolay)
- tanıtım yazısı, backlink (satın) alınacak kaliteli siteleri bulabileceğin kaynak yok
- rekabet 100 kat daha fazla (yerel konulara girersen rekabeti yerel know how ile azaltabilirsin)
Aslında ingilizce sitelerden tanıtım yazısı, backlink bulabileceğin kaliteli siteler Türkiye'de bulabileceğinden 100 kat (salladım ) fazla diyebilirim. Aslında ben bu tanıtım yazısı ve backlink için siteler ile direk iletişime geçiyorum. Yani bir aracı kullanmıyorum. Yani önce benim sektörümde otoriter siteleri buluyorum ve onlara tanıtım yazısı satıp satmadıklarını soruyorum. Genelde olumlu sonuçlanıyor.

Lakin fiyatlarda çok uçuk düzeylerde... Ama gene de direk site ile iletişime geçince arada aracı olmadığı için bir nebze daha uygun fiyatlar olabiliyor.

Hatta bu forumda bile çok kaliteli ingilizce sitelerden backlink satan kişiler var. Ben bir kaç deneme yaptım ve memnun kalmadım. Yani adam buzzfeed den backlink diye senden 500 lira alıyor, sonrasında saçma bir postun içinde saçma bir link veriyor...

Her neyse sonuç olarak backlink e hiç inanmayan birisi olarak, doğru düzgün 1 tanıtım yazısını 1000 tane backlink e değişebilirim. (backlink tamamen yararsız demiyorum fakat ben tanıtım yazısı taraftarıyım )