Merhaba, dün aktifbilisimde barınan reseller hesabımdan forum sitesi kurmak için bir domaine paket açarak çalışma yapmaya başladık. Forumdan @crazy adlı arkadaşında destek verdiği projeme PhpBB kurulumu yaptık ve Flatboots temasını kurduk sistemi ve temayı Türkçeleştirmek için dil paketlerini yüklerken
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/acp/acp_language.php on line 1110: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(./../language/index.htm/iso.txt) is not within the allowed path(s): (/home/ekamu:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 150: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 152: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 153: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /adm/index.php on line 154: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:2975)
şeklinde hata aldık. Yer sağlayıcı firmasına yaptığım dönüşte firma;
Alıntı
Merhaba,
Open_basedir bizim sunucularda güvenlik politikamız gereği aktiftir ve ne yazık ki kapatamayız.
Bu tür fonksiyonlar isteyen scriptleri kullanmanızı önermeyiz, yinede isterseniz bir VPS Hosting planı kiralayabilirsiniz.
şeklinde dönüş yaptı. Güvenlik konusunda haklı olabilirler ancak benim istediğim hazır sistem bir forum kurulumu ve aynısını dnfor.com üzerinde yapılmış.
Neyse çok uzatmadan, 2 yıla yakındır çalıştığım firmadan ilkkez bu şekilde bir olumsuzlukla karşılaşıyorum. forum sitesi projemi sorunsuz bir şekilde kurulumunu ve çalışmasında uzun süre sorun yaşamak istemediğim bir hosting paketi planı istiyorum.
Sadece işinin ehli firmalar paketlerini sunarsa sevinirim. 3 gün sonra ortada kalmak istemiyorum. Teklifleri iyice araştırıp kararımı vereceğim, bu konuda mazur görün neredeyse her ay forumda tostçulardan muzdarib insanları görüyorum ve bu sorunu yaşamak istemiyorum.