SuskunYolcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben referans linklerimi kaldırdım. Artık kişilerin bu siteye yatırım yapıp üzülmelerini istemiyorum. Benimde içeride ki paramı amorti etmem için kesintiler falan olmasa 20 - 25 gün var. Bakalım kesintilerin geçmesini bekleyeceğim. Şuan tahsil edeceğim hesabımda 1300 € yakın para var. %20 kesinti yaptıklarında bana bu paranın nerdeyse 1000 € su ancak geliyor
Paypal üzerinden çekim denediniz mi?

Kesintileri açıklamalarına göre BTC oranının 300-320USD dolaylarına gelmelerini bekleyeceklermiş. O nedenle bu orana hiç ulaşamama durumlarını göz önünde bulundurursak PP çekimleri daha makul olur

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:21:11 -->-> Daha önceki mesaj 21:19:26 --

Lebraam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bitcoin 320 civarına yükselene kadar tüm ödeme tiplerinde.
Tüm ödeme tipleri olarak yazmamışlar sadece DogeCoin için söylenmiş:

Commission

Until the price of Bitcoin returns to $320-$325, we will be enforcing the withdrawal commission on Dogecoin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:22:28 -->-> Daha önceki mesaj 21:21:11 --

Yalnız şöyle bir sorun daha çıkabilir. %20 komisyon bedeli nedeniyle çoğu kişi PP'ye yüklenecek. Bunların da günlük PP aktarım limiti 15Bin EU. yani çekim yapmak istediğinizde çok bekleyebilirsiniz.