Öncelikle böyle güzel bir scripti hazırlayarak satışa sunduğunuz için teşekkür ederim.
Benim elimde mükemmel bir domain mevcut direk isim şeklinde ve global uzantıda, zamanında yüksek bir bedel ödeyerek satın almıştım. Scripti alıp subdomain'e kurmayı düşünüyorum aslında ana sayfaya da kurabilirim kararsızım, ya da şimdilik ana sayfaya kurup daha sonra ana sayfa için başka proje düşünürsem bunu subdomaine çekerim.
Bazı sorularım var:
1) Arkadaşların da dile getirdiği gibi domain ve hosting istemezsek ücretlendirme ne kadardır?
2) Kurulumu kendinizin yapacağını belirtmişsiniz; peki satışı domain lisanslı olarak mı yapıyorsunuz yoksa scripti kurduğunuzda open-source (açık kaynak kodlu) şekilde mi teslim alıyoruz? Yani daha sonra yazılım üzerinde sizi rahatsız etmeden kendim düzenleme, geliştirme ve kişisel özelleştirme yapmayı düşünüyorum? Open-source olursa daha iyi ama lisanslıysa da yine saygı duyarım dağıtımı engellemek adına.
Bana bu sorularımın cevaplarını özel mesaj ile gönderebilirseniz derhal alım yapacağım.
İyi satışlar dilerim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim detaylı bilgi özel mesaj ile gönderilmiştir.