umutsuzca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* Fiyat : $1491 USD
* Yönetim paneli çok karışık
* İnanılmaz ağır çalışıyor
* Özelleştirilebilri değil ( bunun için ortalama 400 - 500 usd istiyorlar )

Daha bir sürü detay...
Kişisel kararınız tabiki ama bana fiyat makul geldi, 100-200 tl ye toplu satışa sunulacak bir sistem değil, wordpress tema olursa dediğim gibi global pazarda o rakamlara toplu satışa çıkabilir ama sadece Türkiye'de çok zor.

Rakam neden makul? bu bir proje teması/sistemi değil bi tanede ben açıyım diye kimsenin böyle bir site açacağını düşünmüyorum (haber/portal/film/oyun gibi değil yani). Bu işe girmeyi düşünüyorsa kişi zaten min. 10 bin gibi bir sermaye ayarlamıştır düşüncesindeyim ve tüm herşeyi kurtaracak bir altyapıya 2000-3000 TL vermek bence oldukça mantıklı bir yatırım.

Tabiki bunlar benim kişisel görüşüm, sadece varolan bir sistem varken neden 1 senedir arayışta olduğunuzu merak ettim (sonuçta bizde benzer sektörlerdeyiz ve potansiyel müşterilerin bakış açısı önemli). Cevabınız için teşekkür ederim.

Konu sahibi arkadaştan konusunu dağıttığım için özür dilerim, konu baltalanması gibi bir durum söz konusu değil ortada herhangi bir satış yok ve sanırım piyasa araştırması yapmak istemiş, umarım aldığım cevap onunda işine yarar