Ofisimo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Muhtemelen paranızı iade etmezler ama bir sonraki dönem için kaydınızi yaparlar.
victories adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurs iyi niyet gösterip sonraki döneme kaydedebilir, sorun tamamen sizden kaynaklı.
Sonraki döneme kaydolup kaydolmayacağımı sordular, kaydolurum dedim. Para konusu ne olacak dediğimde de kolaylık sağlarız dediler. Çok fazla soramadım, sinirden çıkıp gittim eve. Şöyle ki paradan ziyade senet imzaladım, şimdi kalkıp öbür döneme yeniden ücret talep ederlerse kötü olur. Hava şartlarından dolayı gelemedim diye dilekçe verdim kursa, benimle alakalı değil yani. Onu geçtim, sadece katıldığım ders sayısı kadar para keserler diye de düşünmekteyim, yönetmelikte buna benzer şeyler var sanırım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:03:15 -->-> Daha önceki mesaj 10:01:47 --

Mysta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İade yapacaklarını hiç sanmam hocam. Kursun insiyatifine kalmış tabi ki, bir sonra ki dönem aktarabilirler, sınav tarihiniz de değişmez zaten aynı sınava girersiniz yine değişen bişey olmaz
İşte iadeden kastım imzaladığım senet aslında. Bir sonraki döneme aktarma yapıp 100 TL falan girdiğim dersler için para isterlerse hiç sorun olmaz.