<link href="css/cev_sty.css" rel="stylesheet" />
<link href="css/cev_menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

Bununla php bilmememin ne alakası var siz olayınfarkında değilsiniz sanırım php dosyasını htacss ile css olarak gösterip çağırıyorum css i yönetim panelinden full kontrolunu sağlıyorum.. kardeşim benzerliği kaldırdım ortadan anasayfa görüntüsünü şekillendirdim . daha fazla tartışma içerisine girmek istemiyorum varsa bir yasal hakınız gidin gereğini yapın ben kendi yazdığım kodlardan eminim benim sitemin kodlarını yazdı diyen arkadaş gelsin kodlarımdaki her kısmı satır satır açıklayım 1 tek satırımda bile kendi koduna rastlarsa ondan sonra istediğini yapsın.. hadi şimdi teşekkürler konunun içine ettiniz baltaladıkça baltaladınız zaten..

*** Ama Duyarlılığınızda gerçekten güzel bi olay ben bu forumda yeniyim bu şekilde olaylar hoşumada gitti yani başkasının bir scriptini savunma durumu gerçekten taktir edilecek bir durum teşekkürler hepinize **

Ben gerekli değişiklikleride yaptım iyi çalışmalar hepinize

Ceu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne kadar saçma bir savunmadır bu, neyin peşindesiniz.. Forumda yenisiniz ve bazı şeyleri sanırım bilmiyorsunuz. Biz burada bu tür olayları sevmiyoruz.. Nedenine gelirsek..hepimiz bu işten ekmek yiyoruz / ev geçindiriyoruz..

Benim diye sattığın yazılımda, arayüzün clone ( çalıntı ) olduğunu kabul ediyorsun.. Peki bu nedir? Emek hırsızlığı değil mi..

Madem o kadar iyi biliyorsun, o kadar çok hakimsin web tasarıma neden oturup kendin birşeyler yapmıyorsun / yazmıyorsun.. Bir başkasının emeğini çalmak bu kadar mı kolay yani.

İşin komik tarafı da ne biliyormusunuz arkadaşlar,

<link href="css/cev_sty.css" rel="stylesheet" />
<link href="css/cev_menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />

Bu nedir biliyor musun, bu birşey bilmemektir.. Ben senin öyle bir sistemi yazacak kadar php'ye hakim olduğunu düşünmüyorum.. Kimse düşünmüyordur da..

Ama senden bir erdemlik bekliyorum, sucunu kabul et ve cezan neyse çek.. Ben senin yerinde olsam mahkeme vs uğraşmazdım.. Emin ol burda konuştuğun kadar kolay olmaz o zaman..

Bu benim şahsi düşüncem tabi, emeğe sonuna kadar saygı..