Çocuk istismarı da olsa şantaj da olsa adaletin olduğu bi' ülkede yaşamadığımızı göz önünde bulundurduğumuzda çocuğun ceza almayacağı büyük ihtimal. Sokak ortasında adam öldüren, kızına tecavüz eden, hamile bırakan ve sonra döverek öldüren, sokakta köpekle ilişkiye girip beraat alan kişilerin oldugu bir ülkede sanmıyorum ki çocuk istismarı suç olsun.

Kızı dövmek cahillik, gerizekalılık, yobazlıktır ki sanmıyorum öyle bişey yapasınız. Cahillik diz boyu, olmuş bi' kere. Kızı dövseniz de elinize bişey geçmez.

Annesinin ve babasının bilmesi gerekiyor ama biraz eski kafalı kişilerse onlar da kıza zarar verebilir.

Bu durumda yapılması en muhtemel şey bana göre şiddete başvurmak. Çocuğa ait şantaj yapabileceğin görüntüleri de alırsan eline resimler hiç bi zaman başkasına ulaşmamış olur. Bu konuda iletişime geçersen yardım edebilirim.

Bu durumu şiddetten başka türlü atlatacağını sanmıyorum.