Sirketv7 Excellent Sahibi Konu Burda Benim Kodlamamı git istediğni avukata ver ben kendim yazdığım için değiştirme söz konusu değil sen sadece ansayfa benziyor die kendi sitenmisandın kullandığın sldier hazır nivo slider bu sldier e herkez ulaşabilir. 5 yaşıdanki çocuk bile benm link yapm tamamen değişik ve kendi tarfımdan yazılmıştır burda dikkatini çekerim düzeltilmiştir demiyorum kendi tarafımdan yazılmıştır diyorum .. Şimdi senn sayfa yapınla benm sayfa yapım tamamen farklı siteye girip incelememişsin sanırım sadece anasayfayı görüp böle bi tavır içerisine girmişsin .. Nese İyi Akşamlar Daha fazla tartışma içerisine girecek değilim .. Şikayette bulunabilirsin istediğni yere benmde avukatlarım var gerekli bilgilendirmeyi aldım sen tüm yasal hakalrını sonuna kadr kullan ... hayırlı günler
Ne kadar saçma bir savunmadır bu, neyin peşindesiniz.. Forumda yenisiniz ve bazı şeyleri sanırım bilmiyorsunuz. Biz burada bu tür olayları sevmiyoruz.. Nedenine gelirsek..hepimiz bu işten ekmek yiyoruz / ev geçindiriyoruz..
Benim diye sattığın yazılımda, arayüzün clone ( çalıntı ) olduğunu kabul ediyorsun.. Peki bu nedir? Emek hırsızlığı değil mi..
Madem o kadar iyi biliyorsun, o kadar çok hakimsin web tasarıma neden oturup kendin birşeyler yapmıyorsun / yazmıyorsun.. Bir başkasının emeğini çalmak bu kadar mı kolay yani.
İşin komik tarafı da ne biliyormusunuz arkadaşlar,
<link href="css/cev_sty.css" rel="stylesheet" />
<link href="css/cev_menu.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
Bu nedir biliyor musun, bu birşey bilmemektir.. Ben senin öyle bir sistemi yazacak kadar php'ye hakim olduğunu düşünmüyorum.. Kimse düşünmüyordur da..
Ama senden bir erdemlik bekliyorum, sucunu kabul et ve cezan neyse çek.. Ben senin yerinde olsam mahkeme vs uğraşmazdım.. Emin ol burda konuştuğun kadar kolay olmaz o zaman..
Bu benim şahsi düşüncem tabi, emeğe sonuna kadar saygı..