Konuyu ilk incelediğim de ben zaten report ettim ve bunun dışında Şikayet bölümüne ekstra bile konu açıp bu kişiden şikayetçi oldum.
Emre isimli arkadaş'a ayrıca pm atıp konu silinebilir ve banlanma durumu olduğu için ekstra açılan konunun capslarini alip yapımcısına attım.
Halen kendisi online olmamış olsaydı zaten oda eminim bir yorum bırakcaktı.

Bu aralar şikayetler geç cevaplanıyor sanırım yada yönetim bu tür insanlardan bıktı artık her gün her dakika yeni bir türeme oluşuyor.
Nasıl bu kadar çabuk ürüyor bu kişiler şaşırıyorum.
İnsanlıktan nasibini almamış kişiler ile sakın alışveriş yapmayın.
Ayrıca konuya yorum yapan arkadaşlar , burada bu gibi insanları hiç bir zaman barındırmayalım , unutmayalım ki modlar sürekli iş başında olamayabilirler.
Bunun gibi emek hırsızlarını bulunduğumuz ortamdan uzak tutalım ki , insanların ne parası gitsin nede iş yapan insanların emekleri yok olsun.
Adam fiyatı 200 TL'den 50 Kırmış ? Şu işe bak bir tane bile satsam buradan kar ederim hesabı yapıyor.
Anlamadığım bir diğer olay ise konuyu değerlendirip beğenen 6 kişi olmuş ?
Bizim Millet ne kadar hırsızlık malına düşkün olmuş bu kadar ?

R10'da bir geçmişi olmayan daha üyeliğinin 1'inci gününde bu şekilde bir ticarete giren kişinin zaten hayatı çalıp çırpmak ile geçmiştir.

Ayrıca ben sana kod bloğunu paylaş dedim sen kısmi olarak include ettiğin sayfanın görüntüsünü atmışssın.
At bakalım kodların devamı ?
şu include ettiğin ustbolum.php nedir içeriği diğer dosyaların içerikleri nedir bir bakalım?
Script seninse ben sana hali hazirda olan 2 projemi bedavadan verecem.
Hadi bu kadar kendi güvenin var buyur görelim.
Eğer mantık yürütüp bir algoritma üretemiyorsan kodları istediğin kadar değiştir yapı aynı kalacaktır.Zamanı kendi lehine kullanıp belki şimdi arkadaş değiştirmeye bile başlamıştır