oceanss13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben bunun önemini oldukça geç anladım baya baya geç anlamışım arkadaşlar. Makaleyi yazar hiç bir kelimeyi bold yapmaz direk yayınlardım. Bugün eski makalelerime anahtar kelime ekleyip bold yaptım ve web master tools ile google gibi getir dedim.

Bunları yapmadan önce 5. sırada olan sayfa bundan sonra bir sayfa direk öne atladı. Belki ben gibi bilmeyenler olabilir oldukça önemli bir şey anahtar kelimelerinizi bold yapmak.

Bilmiyordum öğrendim demek ki şimdiye kadar boşa çabalamışız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:46:54 -->-> Daha önceki mesaj 15:45:40 --

Ekleme: Bu yazıyı yazarken 1 sayfa daha öne gelmiş makale 5. sayfada olan site şuan anında 3. sayfada
Mevcut içerikleri güncel tutmak, üzerinde bir takım yapıcı değişiklikler yapmak sayfa içi seo açısından çok önemli. İçerikteki anahtar kelimeleri bold yapmanın faydalı bir şey olduğuna inanmıyorum. Hatta bu aşırı optimizasyon muamelesi görüp kelime cezası almanıza da neden olabilir. Ayrıca bu aşırıya kaçıldığında kullanıcı deneyimi açısından olumsuz sonuçlara neden de olabilir. Sadece gerekli olan kelimelere bunu yapmanızı tavsiye ederim, ilgili içeriklere yönlendirirken yapın bunu.

Sizin verdiğiniz örneğe ek olarak ben de bir örnek vereyim:

Önemli bir anahtar kelimem ile alakalı bir içeriği "makale yazarlarına" yazdırmıştım. İçerik oldukça kalitesizdi. İlgili anahtar kelimede 3-4.sayfalardaydı. İçeriğin başlığı ve url yapısı hariç baştan sonra değiştirdim ve oldukça kaliteli bir içerik haline getirdim. 1 hafta sonra ilk 3 sıraya girmeyi başardı. İlerleyen zamanlarda da ilk sıraya oturdu.