selamlar,
neyazıkki benim için bu dediğiniz işler uzun süren işler.
bu sebeple fiyatım yüksek olur , forumdan bu işleri daha pratik yapan birileri çıkabilir.
benim fiyat vermem gerekir ise, 500 tl alırım ve 3-4 günde bitiririrm.
saydıklarınızın dışında ,sitenizde bazı ufak tefek eksiklerde var, mesela , yavaş çalışıyor ,o hatalarıda gideririm.
dediğim gibi, fiyat yüksekliğinden dolayı farklı bir arkadaş yapabiliyor ise ,avantajınıza olur.
Mesajınızı şimdi okudum. İş alabilmek için benim yaptığım optimizasyona laf attığınız için bana cevap hakkı doğduğundan, mecburen yazıyorum konu sahibi Sencer Beyin affına sığınarak.
Bahsi geçen sitenin SEO ve hız optimizasyonu bizzat benim tarafımdan yapılmıştır. Ne gariptir ki 500 TL gibi fahiş bir fiyat istiyorsunuz ama yazdıklarınızdan işi bilmediğiniz o kadar açık ki. Üşenmedim, araştırdım ve
şu konunuzu buldum. Birkaç ay önce tema kurmayı bile bilmezken; şimdi bu düzenlemeler için 500 TL fiyat çekip bir de yapılan optimizeye çamur atmanız en hafif deyimle ayıptır. Sitenin yavaş açılması hosting yüzündendir. Dün, siteye tarafımca en gelişmiş cache sistemlerinden birisi kurulmuş/entegre edilmiş ve profesyonelce ayarlanmıştır. Page Cache, Minify, Database Cache, Object Cache, Browser Cache opsiyonları sorunsuzca çalışmaktadır ve birkaç özel optimizasyon da yapılmıştır.
500 TL alıp işi birine paslayacaksınız ve kalan para da komisyonunuz mu olacak? Diyelim böyle bir şey yaptınız peki tamam; başkasının çalışmasına neden çamur atıyorsunuz? Bilmiyor musunuz siz bu insanı tanımadan ve siteye kimin el attığını bilmeden bu bilmişliği yaparsanız, o adam da gelir beni geçmişimle burada "KAPAK" eder diye?
Neyse, konuyu baltalamış olmayayım. Sencer Beyden özür diliyorum. Lâkin had bilmek önemli..