1-) Uzay hosting, 2-)Nevya, 3-)*** bilişim
Bunlarda da hep aynı sorun ile karşılaştım!
Fakat bu reyonda satış yapmış olan firmanın ürününü 2. Yılda da çalışma kararı aldım ve bir hesabı uzatarak ve yeni bir reselleri hesabı satın kalarak kullanmaya başladım. Ve o firmadan memnunum. 2. yıla başladık.
Ürünleri aldığınız firmalar farkındaysanız hep batan maliyetleri az cok düşünüldüğünde kurtarmayacak paketler.
Şu forumda size sadece örnek olarak sayabileceğim firmalardan bir kaçı ile çalışmış olsaydınız ( 50 - 75 TL fazla verip ) böyle sıkıntı yaşamazdınız.
Forum üzerinde hosting işinde ticareti 300 - 400 itrader olan barındırdığı site sayısı binlerce ve senelerce çalışıp sorunsuz hizmet veren yerler yerine , siz daha ekonomik olup günü kurtarma çabası ile bu tarz ( amkbilisim icin sonuçlanmadığı icin değil lafım ) batan firmaları seçtiyseniz sektörede değil bence kendinizde biraz suç aramalısınız. Sizin hesabınız ya tutarsa diye.
Azcık bilinçli iş yapabilirseniz buralarda bu şekilde konularınız olmaz ne yazık ki. Geçmiş olsun umarım bu arkadaş diğer 2 sorun yaşadığınız firma gibi değildir.