Martin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Banane küçük esnaftan arkadaş ?

Şunları masum göstermeyi bırakın yok avm batırıyormuş bunları müstehak..

Fiş kesmezler, 10 TL olan ürünü 50 TL deyip bizi kazıklamaya kalkarkar..

Alın kapı önümde mağaza var 30 TL oradan tişört alacağıma avmde bir dükkandan 2 al 3 öde kampanyasından 40 TL gibi bir fiyata 3 tane tişört aldım.

Ulan millet iyiki ayda yılda gidip bir kafasını dinliyor yada kahvesini içip biraz ucuza alışveriş yapıyor.

Şükür dediğimiz 3 gün yaşamıyor nasıl bir ülke yemin ediyorum anlamak, izah etmek bazı şeyleri mümkün değil..
Herkesi aynı kefeye koymayın lütfen. İşini hakkıyla yapan binlerce şirket sahibi de var bu memlekette.

AVM'lerde dikkat edin hepsi büyük ölçekli şirketler. Sizin 3-5 liraya aldığınzı kıyafetler emin olun iki yıkama da defolu çıkıyor. Ben Lc Waikiki den onlarca tişört aldım bir ay geçmedi ağzı yüzü yamuldu. Bir yaz boyunca bir tişört eskittiğimi bilmem. Bu küçük esnafın malının daha iyi olduğu anlamını taşımıyor.

Küçük esnaf ticaret yapacak ki piyasa da bir döngü olsun. Eğer pastanın en büyük dilimini kapitalist şirketler yerse seni asgari ücretle çalıştırır 3-5 liraya çalıştırır sonra neden ülkede ekonomik kriz var olur. Fiş kesmiyorsa kesmeye zorlayacaksın, kesmiyorsa almayacaksın bak o zaman herkes nasıl işini düzgün yapıyor.