Aslında burada ikimizin yazdığı kod da aynı işi yapmakta. Sayın moderatörün kodunda komple sorguyu almakta benim yazdığım kodda ise değişkene göre işlem yapılmakta.
Evet teşekkür ederim hocam, peki bu güncelleme sorgusunda resim yolunu nasıl göstereceğim :S
if ($_FILES['file']['tmp_name']){
$sonuc=mysql_query("UPDATE haberler set baslik='$_POST[baslik]',aciklama='$_POST[aciklama]' ,resim='$_POST[resim]' where haberid='$_GET[haberid]'");
}else{
$sonuc=mysql_query("UPDATE haberler set baslik='$_POST[baslik]',aciklama='$_POST[aciklama]' where haberid='$_GET[haberid]'");
}güncelleme başarılı ama resim dosyasını gösteremedim. güncelleme sonrası resim nereye yüklenecek
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:00:18 -->-> Daha önceki mesaj 13:27:36 --
if ($_FILES['file']['tmp_name']){
$sonuc=mysql_query("UPDATE haberler set baslik='$_POST[baslik]',aciklama='$_POST[aciklama]' ,resim='$_POST[resim]' where haberid='$_GET[haberid]'");
}else{
$sonuc=mysql_query("UPDATE haberler set baslik='$_POST[baslik]',aciklama='$_POST[aciklama]' where haberid='$_GET[haberid]'");
}Önceki mesajımda söylediğim gibi file inputun name="file" olmalıdır.
Hocam input değerini file,resim veya db deki şekli ilede yaptım resmi db ye yazdırmadı, ayrıca klasör yolunu nasıl göstereceğim tekrar yardımınızı rica ediyorum, diğer içerikler sorunsuz olarak düzenleniyor