psdlider adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki hocam baclink sayısını artırmıyor demi aynı siteden 2 link alınca

hocam toplamda 5kya yakın baclink oldu 2 3 siteden footer link aldım fazla indexi olmayanki birden uçmasın diye, diyelimki birdahaki ay 1 2 sitedeki linkleri almadım kaltı bunun zararı olmazmı ?

ayrıca tek indexden alınan linklerin pek etkili olmadığını söylediler
Hocam şunu belirteyim siteniz eğer 7-8 aylık olsaydı söylediklerim geçerli değildi, sitenize alacağınız footer linklerde sağlıklı yükselmek için ilk 3 ayınızda sadece ana sayfalarda görülecek şekilde alım yapın ve süreyi uzattığınızda 2. 3 aylıkta ana sayfa+kategoriler şeklinde uzatın ve 3. 3aylık uzatmanızda da tüm sayfalarda etkin olacak şekilde footer link alımınıza devam edin.

Sizinde bileceğiniz gibi web işlerinde sabır çok önemlidir. Bana göre bu çalışmanızda çok sabırsız davranmışsınız ama başka projelerinizde bu şekilde çalışırsanız daha emin adımlarla ilerlersiniz. Tabi ki iş sadece bunda bitmiyor bir sürü detay var seo işinde ama konunuz footer ile alakalı olduğu için bunu belirtiyorum.

Sorunuza gelecek olursak, önümüzdeki ay siteniz için almış olduğunu 1-2 linke devam etmek istemezseniz bunu google wmtools'dan reddedilen bağlantılar bölümünde belirtmenizde fayda var.

İyi çalışmalar dilerim..