Selam arkadaşlar,
Cointtellect te oldukça uzun sayılabilecek bir süredir varız. 7 / 8 kişi olarak yatırım yapıyor ve paramızı alıyoruz herhangi bir sorunla karşılaşmadık.
Bu işi de hem sözleşme satın alarak hem sunucularla yapıyoruz. Sunucular zaten kendi görevlerini yaparken ayrıyetten bu iş içinde çalışıyorlar ek maliyet oluşturmuyor, işimiz icabı farklı pc ler de gün boyu açık olmasından dolayı onlarda çalışıyor ve damla damla kazandırıyor.
benim size önereceğim paket 300 euroluk pakettir. ve şu şekilde yatırım yapmanızı öneriyorum, heray 300 euroluk paket satın alın. bir ayın sonunda riskiniz yarı yarıya azalmış oluyor ilk yaptığınız ödeme için.
referanssız üye olunmuyor aşağıda referans mevcut, yakın bir tarihte sistem mühendislerimizle sizlere farklı yollarda önereceğim. Bu sistem batar çıkar her sistemin batıp çıktığı gibi. Önemli olan vakit kaybına sebep vermeden yatırıp kazanmak, yatırdığınız gün batarsa bahtınıza. Ancak yatırım her zaman risk taşır unutmayın. Yahut çok çok küçük paralar kazanıp küçük paralar kaybederim diyorsanız döviz altın sizi bekliyor. Sistemler hakkında batar çıkar demek yerine, kenarda şu kadar param var buna yatırırsam şu kadar süre para alırsam bunu kazanırım, kaybedersemde ben batmam bir şey olmaz diyenler katılmalı. Uykuları kaçan arkadaşlar bu işlere girmemeli. 300 euroluk paketlerden 5 adet almanızı tavsiye ediyorum. Bu tavsiyede elbette ufakta olsa benim referansımla katılan banada kazandırmış oluyor ancak önemli olan sizin kazancınız ve sistemin herkese kazandırması, yatırımcı ile işletemcinin beraber kazandığı sistem tadından yenmeyecek kadar güzeldir.
Şirket paramı ödermi diye soranlara aylardır paramızı alıyoruz. Biz paypal üzerinden tercih ediyoruz bunude ekleyebilirim.
https://cointellect.com/?code=a220893e
bir paket alsam (99 luk) ve ek olarak bilgisayardan çalıştırsam bilgisayara zarar verir mi hocam ? Yada iş yerimde server var exper tek bir program çalıştırıyor başka bir işlevi yok ona kursan günde 0.5 euro falan bırakır mı 24 saat açık benim için önemli olan pc yada servere zarar verirmi