sys-tem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hata kodunu veye içeriğini yazarsanız cevap daha hızlı olur.
Domaini gün içinde taşıyamazsınız süre uzayabiliyor. + Domain bittikten sonra yüksek talepte bulunan firmalarda mevcut olduğu gibi expired diyende var + ufak bir ücret karşılığında yenileme izni verende yani firmanın izlediği yol değişkenlik gösterebiliyor.
Domain süresi bittikten ortalama + 75-80 gün sonra yeniden kaydedilebilir durum için müsait olur.
Ama şuan imkanınız varsa yenileyebilirsiniz ve hata kodunu yazarsanız daha iyi destek alabilirsiniz.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Hata kodu:

"We were unable to process your transaction due to an issue with your credit card information. Please note that multiple submissions of the same order can result in temporary charges appearing on your credit card. To complete this transaction, please contact a Customer Service representative at 1-888-642-9314."

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:11:23 -->-> Daha önceki mesaj 00:09:43 --

cagatay_55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birisine cevap vereyim. Domain transferi 7 gün falan sürüyor.
Aslında son gün transfer talebinde bulundum. 3 gün sonra kodu gönderdiler ama transfer ederken kod hatalı dedi. Taşımamı mı engellediler anlayamadım.
Yenileme süresi dolan domainin taşınmasına izin var mı peki ? 30 gün daha süre verdiler çünkü.