Ya var ya bazı Arkadaşlar şaka gibi. Hani bazı insanlar vardır kendi dini düşüncelerini Hadisi-şerif gibi yansıtırlar aynı ona benziyor durum. Ben günde 30 ayda 1000 tl civarı Tl Facebook'a reklam veriyorum ve şimdiye kadar bir sıkıntı olmadı hem neden olsun ki. Reklamın parasını ben cebimden veriyorum kazanılan parayı Google Adsense ile paylaşıyorum. Ayrıca Facebook ta Reklam verdiğimizde çok paylaşıldığı için farklı Facebook hesaplarından ve farklı ip numaralarından tık geliyor. Siz o kesin yasak diyenlere bakmayın bazı çakallar face sayfalarından üyelerine çeşitli vaatler ile sitelerindeki reklamları tıklatıyorlar. Eğ koca Adsense elbetteki bu çakallığı gelen ip no ve trafikten bir dümen döndüğünü anlıyor. Sonra banlanan bu kişiler Benim Facebooktan çok hitim vat çok tık oluyor diye Adsense beni banladı diye ağlaşıyorlar. Demiyor ki ben böyle bir kurnazlık yaptım geri tepti Adsense anladı beni banladı. Hile hurda işin içine karışmadı mı sıkıntı yok kardeşim ama her şeyin bir kararı olmalı elbette