+) Diğer rakiplerinden farklı olarak gerçek mining yaparak ürettiğiniz coinleri günlük olarak cüzdanlarınıza göndermektedir.
+) Genesis Mining ciddi ve resmi bir şirkettir. Gerçek kazım yapar ona göre ROI (Amorte) süresi de daha uzundur. 2015 Londra Bitcoin fuarına konuşmacı olarak CEO'ları katılıcaktır. (Bakınız:
www.bitcoinexpo2015.com)
+) Başta Bitcoin, Litecoin, Dogecoin olmak üzere bir çok coin türü ile istediğiniz alanda istediğiniz oranda mining yapabiliyorsunuz.
sha256 türünde: Bitcoin, Unobtanium, BitcoinDark, Darkcoin, Litecoin
Scrypt türünde: Bitcoin, Darkcoin, Feathercoin, Reddcoin, Blackcoin, Litecoin, Dogecoin, Auroracoin, Lottocoin, Megacoin, Novacoin, Potcoin, Viacoin, DNote, Worldcoin,
X11 türünde mining'de yakında...
+) Sahip olduğunuz işlem gücü nispetinde kazandığınız coin'ler günlük olarak cüzdanınıza otomatik gönderiliyor. Bunun için allcoin.com veya cryptsy.com adreslerinden istediğiniz türde cüzdan oluşturabilirsiniz.
+) Kolaylıkla ve istediğiniz oranda işlem gücü satın alabilir, kazım yapacağınız coin'lere göre işlem gücünüzü kendiniz bölebilirsiniz.
+) Aldığınız hashpower yani işlem güçleri ömür boyu size ait oluyor. İstediğiniz kadar kazım yapabilirsiniz.
+) Kredi kartı, BTC, LTC, DRK ya da DOGE ödeyerek hashpower satın alabiliyorsunuz.
Kredi kartı ile yaptığınız yurt dışı çekimi 5 gün kadar beklemede kalıyor. Bankanızı arayarak bunu hızlandırabilirsiniz. Bende bir hafta kadar ödemenin banka tarafından onaylanmasını bekledim. Onaylandıktan sonra günlük kazımlarınız hesabınıza yatıyor.
+) Ömür boyu mining ama nasıl?: Firmadan satın aldığınız işlem güçlerini ömür boyu istediğiniz mining işleminde kullanma hakkınız var. Firma bu işlemler için satın alınan her 10 gh/s için 0,015 dolar günlük ücreti çıkardığınız coin'den kesmektedir.
+) Ayrıca emin olmamakla beraber; Siteden işlem gücü aldığınızda site size bir miktar işlem gücü hediyesi vermektedir. Ben 0,1 th/s aldım, site otomatik olarak 0,1 th/s işlem gücü hediye etti. (Hediye edilen işlem gücünden emin değilim yalnız.)
+) Burdan firma ile alakalı detaylı bilgiye ve verilere ulaşabilirsiniz:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=602022.0