Merhaba arkadaşlar, size Genesis Mining firmasını tanıtacak ve tecrübelerimi, ödeme kanıtlarını ekleyeceğim. Yaklaşık 2,5 yıldır aktif olan ciddi ve resmi bir bulut mining firmasıdır.

Referanslı Kayıt, İndirim VE Destek İçin: https://www.genesis-mining.com/a/565025
Referansız Kayıt: www.genesis-mining.com

İndirim Kodu
Şu indirim kodunu kullanarak yapacağınız tüm işlem gücü alımlarında %3 indirim kazanırsınız: 9xp3y7

Genesis Mining Nedir? Nasıl Kullanılır?

https://youtu.be/zhOFGGEoFVg

Facebook Sayfaları:
https://www.facebook.com/GenesisMining

Twitter Sayfaları:
https://twitter.com/genesismining

Toplam Yatırımımım: 6341,59 usd
Toplam İşlem Gücüm: 19,2 TH/S
Ortalama Günlük Kazanç: 12,5 usd
Roi: Yapıldı, tekrar yatırım yaptım kalan 30 gün

Başlıca Özellikleri

+) Diğer rakiplerinden farklı olarak gerçek mining yaparak ürettiğiniz coinleri günlük olarak cüzdanlarınıza göndermektedir.

+) Genesis Mining ciddi ve resmi bir şirkettir. Gerçek kazım yapar ona göre ROI (Amorte) süresi de daha uzundur. 2015 Londra Bitcoin fuarına konuşmacı olarak CEO'ları katılıcaktır. (Bakınız: www.bitcoinexpo2015.com)

+) Başta Bitcoin, Litecoin, Dogecoin olmak üzere bir çok coin türü ile istediğiniz alanda istediğiniz oranda mining yapabiliyorsunuz.

sha256 türünde: Bitcoin, Unobtanium, BitcoinDark, Darkcoin, Litecoin
Scrypt türünde: Bitcoin, Darkcoin, Feathercoin, Reddcoin, Blackcoin, Litecoin, Dogecoin, Auroracoin, Lottocoin, Megacoin, Novacoin, Potcoin, Viacoin, DNote, Worldcoin,
X11 türünde mining'de yakında...

+) Sahip olduğunuz işlem gücü nispetinde kazandığınız coin'ler günlük olarak cüzdanınıza otomatik gönderiliyor. Bunun için allcoin.com veya cryptsy.com adreslerinden istediğiniz türde cüzdan oluşturabilirsiniz.

+) Kolaylıkla ve istediğiniz oranda işlem gücü satın alabilir, kazım yapacağınız coin'lere göre işlem gücünüzü kendiniz bölebilirsiniz.

+) Aldığınız hashpower yani işlem güçleri ömür boyu size ait oluyor. İstediğiniz kadar kazım yapabilirsiniz.

+) Kredi kartı, BTC, LTC, DRK ya da DOGE ödeyerek hashpower satın alabiliyorsunuz.

Kredi kartı ile yaptığınız yurt dışı çekimi 5 gün kadar beklemede kalıyor. Bankanızı arayarak bunu hızlandırabilirsiniz. Bende bir hafta kadar ödemenin banka tarafından onaylanmasını bekledim. Onaylandıktan sonra günlük kazımlarınız hesabınıza yatıyor.

+) Ömür boyu mining ama nasıl?: Firmadan satın aldığınız işlem güçlerini ömür boyu istediğiniz mining işleminde kullanma hakkınız var. Firma bu işlemler için satın alınan her 10 gh/s için 0,015 dolar günlük ücreti çıkardığınız coin'den kesmektedir.

+) Ayrıca emin olmamakla beraber; Siteden işlem gücü aldığınızda site size bir miktar işlem gücü hediyesi vermektedir. Ben 0,1 th/s aldım, site otomatik olarak 0,1 th/s işlem gücü hediye etti. (Hediye edilen işlem gücünden emin değilim yalnız.)

+) Burdan firma ile alakalı detaylı bilgiye ve verilere ulaşabilirsiniz: https://bitcointalk.org/index.php?topic=602022.0

Yeri yurdu belli, çalışma alanı ve çalışanları belli kişiler. Ayrıca resmi bir şirket. Bir çok yönden güven veren bir site. Diğer alternatifleri gibi her gün belirli kesin bir kazanç vaat edilmiyor. Kazılan coinin o anki zorluğu ne ise işlem gücünüze uygun olarak bunu çıkartıyor ve otomatik olarak hesabınıza alabiliyorsunuz. Ömür boyu bu işlem gücünü kullanarak kazım yapabiliyorsunuz. Günlük bazda 1 th/s için 1,5 dolarlık bir bakım (elektirik, onarım, barındırma v.b) masrafını kazancınızdan kesiyorlar sadece.

Facebook Sayfaları:
https://www.facebook.com/GenesisMining

Twitter Sayfaları:
https://twitter.com/genesismining

Şirketin sahipleri zaman zaman webinar'dan canlı yayın ile soruları cevaplamakta. Ve Firmadan görseller paylaşılmakta.

İşlem Gücü alabileceğiniz panel:
Buradaki imleci hareket ettirerek istediğiniz oranda işlem gücü satın alabiliyorsunuz.

Şu adresten ortalama kazanç hesabı yapabilirsiniz: https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty
Ayrıca bu adreste, btc fiyatını düşürüp artırarak da farklı hesaplamalar yapabiliyorsunuz. BTC şuan 220 dolar seviyesinde. 320 dolar seviyesine tekrar çıkılması beklenmekte.

Sha256 türündeki coin'ler için oranlama yapabileceğiniz sayfa:

Tecrübelerim:

10.07.2015 tarihi itibari ile tecrübelerim:

Yaklaşık 7 aydır her gün düzenli olarak btc'lerimi alıyorum. O günün btc değeri, zorluğu ve masraflar çıkartıldıktan sonraki net mikatrı alıyorum. Buda günlük çok az oynamalar oluyor.

Şu sıralar BTC 290 doları gördü ve dolayısıyla Genesiste ROİ süresi yani amorte süresi 9 aya indi. Yakında ortalama 310 doları bulursa ROİ süresi 7,5 aya iner.

Şahsen bu sıralar 6 bin lira kadar olan yatırımıma 10 bin liralık bir yatırım daha eklemeyi düşünüyorum.

04.04.2015 tarihi itibari ile tecrübelerim:

Kayıt olduğumdan beri gün be gün hiç aksamadan ödemelerim gönderilmeye devam ediliyor.
Sürekli btc kazıyorum ve BTCTürk adresime gönderiliyor ödemeler.
Ortalama 6 bin liralık yatırım ile 5 Th/s işlem gücü aldım.
Günlük ortalama 0,025 BTC kazanıyorum.
Buda TL bazında şuanki kur değeri ile ortalama 15-20 TL arası para ediyor.
Genesis'ten çok memnun kaldım. Kazandıkça yatırımımı daha da artırmayı düşünüyorum.

16.01.2015

Deneme amacıyla bir hafta önce burdan sha256 0.1 TH/S'lik bir işlem gücü aldım 71 dolar karşılığında. Şimdiye kadar günlük bazda ödemelerimi alıyorum. Yaklaşık 1,5 dolar değerinde ödeme almış bulunmaktayım.

Daha ciddi yatırımlar ile daha yüksek kazançlar elde edilebilir. Şuan için Scrypt stokları tükendiğinden dolayı Sha256 alınabiliyor. Destek hattından görüştüğümde yakında tekrar Scrypt stoğu açacaklarını ve X11 stoklarını da açacaklarını ifade ettiler. Bu ikisinin daha çok kazançlı olacağını tahmin ediyorum.

Bitcoin'in bu günkü zorluğu ve bu günkü kura göre 1 TH/S ile bir ayda 71 dolar kazanılabilir. (Bakınız)
Coin'lerin değerine, zorluk seviyesine göre bu kazanç artabilir yada düşebilir.

Diğer Cloud Mining yaptığı iddia edilen ve kullanıcılarına günlük yüksek kazançlar veren firmalarda "ha kapandı ha kapanacak" endişesi ile yaşamaktansa güvenilir ve gerçekten mining yapan bir firma ile çalışmayı tercih ederim.

Halihazırda Cointellect'te de yatırımım var fakat her gün endişeyle yaşamak beni biraz rahatsız etti ve azda olsa sürekli kazandıracak güvenilir bir Cloud Mining firması aradım, sanırım aradığımı da buldum.

İlerde daha fazla işlem gücü alıp tecrübelerimi güncel olarak bu başlık altından size aktaracağım.

Ayrıca coin piyasaları yükseliş ve düşüş yaşayabilen piyasalardır. Her coin yatırımı için yaptığım tavsiyeyi yineliyorum: Lütfen sizi üzmeyecek yatırımlar ile işe girin ve çalıştığınız firmayı iyi tanıyıp işi öğrenin.

28 Ocak 2015
Bu gün itibari ile işlem gücümü 0.45 TH/s seviyesine çıkardım. Ayrıca işlem gücünü dogecoin için %100 ayarladım. Sha256'da dogecoin kazma özelliği yeni gelmiş. Denemek istedim.

17/09/2016
Arkadaşlar konu içersinden tarih tarih Genesis ile ilgili tecrübelerimi sizlerle paylaşıyordum.
Tecrübelerime önemli bir güncelleme ekliyorum:

Firmadan aldığınız sözleşmelerde malumunuz farklı dönemlerde farklı "fee" ücretleri belirtiliyordu. Bu ücretler her durumda sabit kalıyor. Örneğin şuanda THS başına 0,4 usd kesilmekte. Bu 0,4 fee, bakım ücreti btc değeri artsada azalsada aynı kalıyor.

Olumlu bir senaryoda; Btc değeri çok yükselse ve genesis sonraki satışlarında fee ücretini artırsa bile sizin ödediğiniz fee ücreti yine THS başına 0,4 usd olarak kalır.

Ancak olumsuz bir senaryoda; BTC madenciliği 0,4 usd günlük bakım masrafını 10 gün boyunca çıkartamazsa aldığınız bu sözleşmeler ve işlem güçleri iptal ediliyor. Buda çok olumsuz bir durum malesef...

İlk yılımda Genesistan THS başı 0,79 usd Fee, bakım ücreti olarak satın aldığım sözleşmelerimin (13 THS) geçen hafta iptal edildiğini öğrendim. Zaten yarılanmadan sonra bir şok geçirmiş idim. Bu olay ise bende şok etkisi oluşturdu. Hali hazırda 9 ths 0,4 usd fee şeklinde sözleşmem devam ediyor.

Firmaya bu olumsuz durumu yazdım, btc değeri arttığında tekrardan aktif edilir mi diye sordum. Hayır devam etmez dediler. O halde ücret iadesi yapın yada makinalarımı bana gönderin dedim. Bunu da kabul etmediler.

Mantıklı olan, kar getirmeyeceğini düşündükleri makinaları bana göndermeleri yada ikinci el satış fiyatını iade etmeleri. Ama bunları da kabul etmediler. Bende son olarak bankaya harcama itirazında bulundum. Umarım olumlu sonuçlanır.

Bu ince detayı sözleşmede fark etmemişim. Kaç senedir firma doğru şekilde btc gönderiyor, sorunsuz otomatik ödeme alıyorum. Ama madenciliğin bu kadar düşebileceğini de tahmin etmemiştim işin açıkçası.

Referanslı Kayıt ve İndirim İçin: https://www.genesis-mining.com/a/565025
Referansız Kayıt: www.genesis-mining.com

İndirim Kodu
Şu indirim kodunu kullanarak yapacağınız tüm işlem gücü alımlarında %3 indirim kazanırsınız: 9xp3y7

Sıkça Sorulan Sorular:
- hocam bu sistem ne kadar gider
+ Hiç bir sistemin ne kadar gideceğini, gelecekte deprem mi olur, sel mi olur, adamlar ölür mü kaçar mı bilemeyiz. Sadece elimizdeki verilere ve izlenimlere bakabiliriz. Ve bizim gördüğümüz bu güne kadar bir yıldan fazla bir süredir, adamların işlerini doğru ve düzgün yaptıkları. Bir çok sebepten dolayı güven veren bir firma.

-bu işlere yabancıyım biraz. elimde para var onu yatırım yapmayı düşünüyorum
+ Kesinlikle sizin için önemli olan meblalar ile bu işlere girmenizi önermiyorum. Sizin için "büyük" anlamı olan yatırımlar ile girmeniz elbette risktir. Firma ne kadar güvenilir olursa olsun, dünya hali bu sonuçta. Yapacağınız yatırımın rakamsal değeri tamamen sizin belirleyebileceğiniz bir husus

- şimdi bu sisteme parayı yatırıyoruz bizim bilgisayarımızda birşey çalıştırmamıza gerek yok dimi veya bu siteye her gün girmeye sistem otomatik sürekli 7/24 çalışıyormu?

Sizin hiç bir şey çalıştırmanıza gerek yok. Siz yatırımınız ile oradan zaten işlem gücü alıyorsunuz ve işlem gücünüz sürekli olarak sizin adınıza çalışır vaziyettedir. Sisteme bir kere girin, mining yapacağınız coinleri seçin, cüzdan numaralarınızı yazın ve bırakın her gün otomatik olarak coin'ler cüzdanınıza gönderilsin. Biriktikçe arada girip para dönüştürün.

- Amorti yani ROI süresi ne kadar?
Bu yine tamamen Bit Coin'nin o günkü değerine göre ve kazım zorluğuna göre değişmektedir. Duruma göre uzayabilirde, kısalabilirde. Bunu nasıl hesaplayacağınızı anlatayım:
1- Bu siteye girin ve TH/s bölümünden aldığınız işlem gücünü yazın: https://bitcoinwisdom.com/bitcoin/difficulty
2- USD/day bölümünde yazan rakam günlük toplam kazancınızdır. Ancak sistem bakım, elektirik v.b. masraflar için günlük 1 TH/s başı 1,5 dolar masraf kesmekte.
Kendi aldığınız işlem gücü diyelim ki 0,75 olsun. Siteden bakınca günlük 2.214 dolar kazandırıyor. Ancak birde masraf var. 1,5*0,75: 1,125 dolar masrafınız. Sizin günlük ortalama net karınız 2,214-1,125: 1,089 dolar olur.

Ödeme kanıtları: