Meraba arkadaşlar bu güne kadar pek çok site açtım kimi tuttu kimi kopya içerikten dolayı kısa sürede patladı. En son olarak flash oyun sitesi açtım forumda paylaşılan öneriler doğrultusunda düzenlemeye çalıştım. Site hızı, html css hataları, link yapıları vs tüm Önerileri dikkate aldım.
Tahmini siteyi açalı 1 ay oldu, hhergün düzenli olarak Özgün içerik giriyorum, eklenen oyunların açıklama, title vs herşeyi ile Özgün yazmaya çalışıyorum. Şuan toplamda 100 kadar oyun mevcut ve eklenen birçok oyun sıralamada 3-4 sayfadan giriş yapıyor. Aranma hacmi yüksek kelimelerde 10-15 sayfadan giriş yapıyor.
Bu güne kadar siteye herhangi bir backlink çalışması yapmadım, sadece facebook ve Twitter sayfasında birkaç Paylaşım yaptım o kadar. Günlük 40-50 Arasında ama genelde yandex ten geliyor hit.
Seo Konusunda herhangi bir bilgim olmadığı için fikirlerinizi almak istedim arkadaşlar. Backlink çalışmaları hakkında kafam çok Karışık. Footer link, tanıtım yazısı arada kaldım. Nasıl başlayacağıma karar veremiyorum.
Daha öncecen ücretsiz oyun scripti paylaşıp oyun sitelerinden footer link almıştım çok faydası olmuştu bu sitem içinde tekrar böyle bişeyler düşündüm fakat zırt pırt yapılan güncellemeler beni korkutuyor. Tekrardan emeklerimin Boşa gitmesini istemiyorum.
Fikirlerinizi paylaşırsanız bana bir yol gösterirseniz sevinirim