xratek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bravo hocam enfes olmuş.. Çalışmaya devam... Başaracaksın.. Asla vazgeçme..

Bir de Formdaki arkadaşların tavsiyesine uyarak bunları özellikle ingilizce ve almaca..vs yap.. Ayrıca her cümle bitimine o cümle ile alakalı resim eklersen çok daha iyi olur kanısındayım..
Veya yazmak yerine sağdan soldan hazır yazılı metini çeksen,(bir cümle, bir resim, bir resim, bir cümle ... aşağıdan yukarı çıksa, yukarıdan aşağıya düşse.,

Başka bir örnek...
Mesela aşık Veysel'den bir pasaj paylaşacaksın...
....Önce iki göz... sonra o gözlere siyah bir bant, sonra açılan bir kalp, sonra muhteşem sözler... vs vs.. güzle olurdu... çok güzel olurdu.. Anadolunun pek çok ozanı, dervişi, Lİderi senin için mükemmel kaynak... Fikirlerim bu şekilde ... Belki ileride bu resimleri canlandırısan tek olursun....

* Hocam tavsiyeleriniz beni motive ediyor gerçekten. En kısa zamanda ingilizce ve almanca dillerinde de yapacağım.

* Videolarımı ileride after effect ile yapacağım. Bu sayede videolarda kendim bile oynayabilirim, arada animasyonlar geçebilir. Bu biraz ileride olacak. İyi bir makine almalıyım. Bu arada sürekli kendimi geliştiriyorum.

* Önce cümle sonra resim şeklinde yapılabilir. Ne istersek onu yapabiliriz. O anki psikolojime göre değişiyor çalışmalarım. Kullanılan müzik ve ne varsa hepsi o anki psikolojime göre değişiyor. O videolar beni yansıtıyor. Bu işi zevk almak için yapıyorum. Sürekli farklı şeyler yapmaya çalışıyorum.

* Güzel sözler diyince akla duygusal, aşk, sevgi, özlem, din gibi paylaşımlar gelir. Benim temam ise, motivasyon ve başarı üzerine. Çünkü bizim gençlerimiz çok zeki, ancak hedeflerini belirleyemiyorlar. Üniversite sınavına girecek 100 gence sorsak, 90'ı nereyi kazanması gerektiğine bile karar vermemiş. Kafa var ama hedef yok. Ben bunun önüne geçmek istiyorum.

Bizim kültürümüzde büyük kişilerin (Aşık Veysel gibi) sözlerini de paylaşmak istiyorum.
Onlara biraz zaman var. Evli ve 2 çocuk babası olunca, zaman bulmak zor oluyor

* tavsiyelerin için teşekkürler. Gerçekten motive edici. Benim gibi bu işlerden para kazanan sayısı artsın istiyorum. Umarım birilerine faydam dokunur. Diğer videolarımızı da izlediniz mi?