Uzun süre sonra enparadan normal hesabımı geçenlerde açtım. Altın hesabı da ayrı başvuruyla oluyordur herhalde değil mi?
Günlük karı mı öneriyorsunuz sadece yoksa uzun beklemenin faydası var mı? Sadece kenarda tl değil de altın kalmış mı oluyor? Günlük karda dediğiniz gibi ufak kıpırdamalardan kar elde edebilmek için nasıl bir bütçeyle girmek gerekir?
Verdiğiniz sitede mi bu bahsettiğiniz yorumlar-analiz vs var yoksa başka siteleri mi kastettiniz? Ayrıca bu tarz kişilerin manipüle etme durumu olmaz mı?
Ben günlük karı öneriyorum.Günlük 7000 lirayla girip 200 tl kar ettiğim günler oldu.91 den alıp 93 den sattığım oluyordu.Bazen günlük oynamalar dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmelere paralel olarak bayağı fazla oluyor.İleriye yönelik yaparım dersen fazla kar edemezsin.Çünkü altının ne olacağı belli olmuyor.Bunu gram altın için söylüyorum.Dediğim sitede analizciler var ama manipüle edenler tabiki oluyor.Enpara hesabınızdan internet şubesinden altın hesabı açabilirsiniz.Ücreti yok zaten.Birde gram altın ons ve dolara paralel olarak tepki verir.Biraz bilgi sahibi olun ondan sonra sitedeki yorumları da göz önünde bulundurarak işe başlayın.